Afbeelding
Eigen foto

Perfecte herenmode bij Wim Hogeveen

Zakelijk

‘Wij hebben een verrassende collectie’

[SOEST/BAARN] Een stap over de drempel van herenmodezaak Wim Hogeveen aan de Baarnse Laanstraat 65D en je valt in een oase van rust. Dit is nou echt de kledingspeciaalzaak voor mannen. Geen harde muziek, geen jachtige verkopers en geen kledingstellingen dicht op elkaar. Wim Hogeveen Mannen is een zaak met ruimte, een moderne uitstraling en vooral veelzijdige herenmode met heel veel keuze.

We maken kennis met Gert-Wim Hogeveen. Tweede generatie, zoon van oprichter Wimen uiteraard gekleed in een stijlvol en modern pak. De eigenaar laat zien hoe je als gastheer zelf kan laten zien hoe kleren de man maken.

Een lederen sofa, spiegels, kledingplanken met sweaters, truien, schoenen en broeken in allerlei maten en mooie kleuren. Hier vind je klasse en stijl. Gert-Wim: ,,Wij gaan voor kwaliteit, dat doen wij al sinds 1972 toen mijn vader de winkel startte. Hij begon in Amersfoort, maar verhuisde al snel naar Baarn. Ja, ik ben opgegroeid in de mode. Daarom wist ik al op jonge leeftijd dat ik ook dit vak wilde uitoefenen.”

ONDERSCHEIDEND ,,Wat het onderscheidende is van Wim Hogeveen? Ik denk dat wij verrassend zijn met onze collectie. Wij kopen net even anders in dan anders. We bezoeken beurzen, zitten bovenop de ontwikkelingen in de mode, maar wij adviseren ook op eigen gevoel. Daarnaast zijn wij van het maatwerk, letterlijk. Heb je een bruiloft of een ander bijzondere bijeenkomst en je wilt goed voor de dag komen? Dan zorgen wij voor kleding op maat. Het is fijn als je dan een afspraak maakt, zo kunnen wij in een ontspannen sfeer alle tijd voor je nemen.”

We zitten midden in de zomer. Tijd voor mooie nieuwe en frisse kleding. Gert-Wim: ,,De mode kenmerkt zich momenteel met vrolijke, felle en pastelkleuren. Wij merken het aan onze collectie. De zon schijnt zelfs hier binnen. Met deze mode krijg je zin in de zomer.”

De winkel is zes dagen in de week open en van woensdag tot en met vrijdag zelfs tot 20.00 uur. ,,Daarnaast hebben we een aantal koopzondagen. Wij zijn actief op social media. Daar en op onze website kan je onze openingstijden vinden. Op onze website vind je ook de webshop waar je kan winkelen en een kijkje kan nemen in onze collectie met merken zoals Borrelli, Brax, Corneliani, Greve, Hugo Boss, Jacob Cohën, John Miller, Polo Ralph Lauren, Save the Duck, Mason’s, Peuterey, Altea en Superdry. Bestellen en afhalen in onze winkel is mogelijk, bezorgen bij jou thuis behoort ook tot de mogelijkheden.”

Wim Hogeveen Mannen, vijftig jaar jong. Hoe ziet Gert-Wim de toekomst voor zijn bedrijf.,,Corona heeft mij geleerd niet te ver vooruit te kijken. Wij zijn blij dat we door die periode heen zijn gekomen. Maar als ik dan toch naar de toekomst kijk: dan wil ik de winkel verder uitbouwen. Een breed assortiment aan mooie kleding aan kunnen bieden aan de mannen in deze regio. Onze winkel in het hartje van Baarn is goed bereikbaar, gratis parkeren en wij hebben altijd tijd. Van harte welkom bij Wim Hogeveen.”

Laanstraat 65D
www.wimhogeveen.nl
E-mail info@wimhogeveen.nl

advertentie