Afbeelding
Eigen foto

‘In één keer je droominterieur’ met Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors

3 april 2024 om 13:00 Zakelijk

SOEST/BAARN In Baarn en omstreken is Binnenhuis Scheltinga sinds 1998 een begrip. Het is dé woonwinkel voor diegenen die hun huis willen inrichten tot een plek waar comfort, stijl en persoonlijkheid samenkomen. Robert Millo is met 25 jaar aan knowhow en vakmanschap de vakman van Binnenhuis Scheltinga 

Robert, geboren in Geneve en daardoor sprekend in een charmant Frans accent, vertelt: ,,Het inrichten of herinrichten van een woning gaat verder dan het simpelweg aanschaffen van meubels. Het draait om het creëren van een omgeving waarin men zich thuis voelt, waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan, en waarin men de eigen identiteit tot uitdrukking kan brengen. Wij hebben de kennis, ervaring en producten voor het realiseren van een interieur op maat. Binnenhuis Scheltinga biedt geen standaardoplossingen, maar maatwerk met oog voor detail.”

BIJ DE KLANT THUIS

In een charmante voormalige woning uit 1905, gelegen aan Laanstraat 22 in Baarn, vind je de winkel van Binnenhuis Scheltinga. Het is een plek waar klanten zich direct thuis voelen, niet alleen vanwege de stijlvolle inrichting, maar ook door de gastvrijheid van Robert, zijn vrouw José en hun dochter Chloé (Millo Interiors). Robert en José zijn vanaf 1998 de eigenaren van de winkel, terwijl Chloé haar creativiteit inzet als binnenhuisontwerpster bij Millo Interiors.

We hebben in de regio al een trouwe klantenkring opgebouwd

De winkel biedt een collectie prachtige designmeubels, gecombineerd met een scala aan gordijnen, vloerbedekking, zonwering, verlichting en unieke woonaccessoires. Robert benadrukt dat de collectie in de winkel slechts een fractie is van de keuze die de klant heeft. ,,Wij geven advies over de inrichting en daarvoor komen wij graag bij de klant thuis. Bij Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors zijn de mogelijkheden eindeloos en wij staan klaar om klanten te helpen met een persoonlijke aanpak op maat, waarbij we graag meedenken over mooie combinaties. Daarbij is er veel mogelijk en gaat het advies en de inrichting verder dan alleen de collectie die in de winkel te vinden is.”

STEL JE VOOR

Voor een nog persoonlijkere benadering schakelt Robert de expertise van Millo Interiors in. Chloé Millo, de dochter van Robert en José, is de naamgeefster en eigenaar van Millo Interiors. Als binnenhuisontwerpster creëert zij 3D-impressies waardoor klanten een realistische voorstelling krijgen van hun toekomstige interieur. Door te werken met verschillende stijlen en nauw samen te werken met de opdrachtgever, streeft Chloé ernaar om een droomhuis te creëren dat naadloos aansluit bij de levensstijl en voorkeuren van de bewoners.

Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors gaan verder dan alleen het leveren en installeren van producten. Robert: ,,Wij streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke realisatie van het interieur. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Zo hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd die niet alleen uit Baarn, maar ook uit bijvoorbeeld Soest, Amersfoort, Hilversum en omstreken komt.

Het advies gaat verder dan de collectie die in de winkel te vinden is

BELOFTES WAARMAKEN

Het motto van Robert Millo en zijn team is duidelijk: ,,In één keer je droominterieur. Door de jaren heen hebben we bewezen dat ze in staat zijn om deze belofte waar te maken, met een aanpak die gericht is op maatwerk en klanttevredenheid.

U bent van harte welkom om Binnenhuis Scheltinga te bezoeken op Laanstraat 22 in Baarn, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website www.binnenhuisscheltinga.nl. Neem ook een kijkje op www.millointeriors.nl voor meer inspiratie en mogelijkheden.

Laanstraat 22
3743BG Baarn
035-541 2797
www.binnenhuisscheltinga.nl
www.millointeriors.nl 

advertentie
advertentie