José en haar dochter Chloé.
José en haar dochter Chloé. Binnenhuis Scheltinga

Interieur op maat met Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors

17 mei 2023 om 12:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Het inrichten van je eigen woning is een belangrijke stap om je thuis te voelen in je eigen omgeving. Het gaat om de ruimte waarin je ontspant, eet, gasten ontvangt en waar je je rust vindt. Het is dan ook belangrijk om een inrichting te kiezen die niet alleen past bij je persoonlijke stijl, maar ook de tijdsgeest van een aantal jaar kan overleven.. De vakvrouwen van Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors uit Baarn weten als geen ander hoe belangrijk het is om een persoonlijke aanpak te bieden die aansluit bij de behoefte van de klant.

De winkel van Binnenhuis Scheltinga bevindt zich in een voormalige woning uit 1905 aan de Laanstraat 22 in Baarn. Een plek waar de klant zich thuisvoelt. En dat komt niet alleen door de smaakvolle inrichting, maar ook door de gastvrijheid van de gastvrouwen José en haar dochter Chloé (Millo Interiors) en gastheer Robert Millo. Robert Millo en José zijn de eigenaren van de winkel, Chloé is binnenhuisontwerpster bij haar bedrijf Millo Interiors. 

De winkel biedt een ruime selectie van mooie designmeubels, aangekleed met gordijnen, vloerbedekking, zonwering, verlichting en bijzondere woonaccessoires. De mogelijkheden zijn onbegrensd en het team van Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors denkt graag mee voor een persoonlijke aanpak op maat, met mooie combinaties.

Kennis, ervaring en expertise zijn nodig bij een interieur op maat. Bij Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors worden die kernwaarden al drie generaties lang in ere gehouden. Henny Scheltinga is de eerste generatie. Zij is inmiddels op een respectabele leeftijd gekomen, maar dat neemt niet weg dat Henny nog altijd het gevoel voor stijl in haar vingers heeft. Haar genen heeft ze direct en indirect doorgegeven aan dochter José en kleindochter Chloé.

Chloé: ,,Geen enkele woonwens is hetzelfde. Daarom werk ik met verschillende stijlen en schakel ik ook de klant in om samen met hen een droomhuis te creëren. Daarmee is advies aan huis ook belangrijk. Meubels, gordijnen, zonwering en allerlei andere producten bekijken voor je wooninrichting moet vooral leuk zijn. Winkelen bij ons is een belevenis.”

Chloé maakt voor haar advies gebruik van 3D-tekenprogramma’s waarmee zij een voorstelling van het nieuwe interieur maakt. Samen met de klant bekijkt zij de mogelijke transformatie van de ruimte dat aansluit bij de wensen van de klant. ,,Met Millo Interiors ontwerp ik niet alleen woonkamers, maar ook badkamers, keukens, maatwerkmeubels, kleine verbouwingen etc.. Met de 3D-voorstelling krijgt de klant een goed beeld van het nieuwe interieur.”

Bij Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors gaat de service verder dan alleen het advies, het leveren en installeren van meubels en accessoires. José: ,,Wij ontzorgen de klant volledig bij het helpen van de realisatie van de juiste woonsfeer. Wij zijn niet alleen een winkel voor een totaalconcept. Je bent bij ons ook van harte welkom voor een enkel product. Het is onze passie om samen met de klant tot de juiste woonsfeer te komen. Je woont zoals je bent!”

U bent van harte welkom in de winkel (dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur).

Binnenhuis Scheltinga
www.binnenhuisscheltinga.nl
Laanstraat 22 Baarm

www.millointeriors.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie