Het programma voor Royal Park Live 2023 bij het paleis staat nu als een huis.
Het programma voor Royal Park Live 2023 bij het paleis staat nu als een huis. Carine de Bruijn

James Bay, Guus Meeuwis en BLØF ‘op Soestdijk’

17 maart 2023 om 10:22 Podiumkunsten

SOEST/BAARN Met Guus Meeuwis, BLØF en James Bay heeft Royal Park LIve de laatste drie dagen van de achtdaagse concertserie in de paleistuin compleet. De drie acts werden vrijdagmorgen bekend gemaakt, zoals te doen gebruikelijk via de radio.

Toen James Bay in 2015 zijn wereldhit Hold Back The River lanceerde was er volgens kenners geen twijfel over mogelijk: a star is born! Inmiddels geladen met miljarden streams en een indrukwekkende CV  komt de Britse singer-songwriter zondag 9 juli naar Royal Park Live 2023. ,,We kunnen al helemaal voorstellen hoe mooi de match tussen James Bay en onze koninklijke setting gaat zijn”, aldus organisator Agents After All (AAA) in een persverklaring.

BRABANTSE GEZELLIGHEID

Guus Meeuwis brengt vrijdag 14 juli Brabantse gezelligheid naar Paleis Soestdijk. Wie er in 2019 bij was, weet het: vanaf de allereerste seconde is het genieten van deze goedlachse man met een enorme lijst aan hits. Hij heeft al meer dan 60 stadionconcerten op zijn naam staan, maar pakt met hetzelfde gemak Royal Park Live in.

ZEEUWSE TROTS

Tot slot is het op zondag 16 juli aan BLØF om het laatste concert van dit Royal Park Live seizoen te verzorgen. De poorten gaan nog één keer open, dan voor de Zeeuwse trots – die met maar liefst 16 liedjes in de Top 2000 staat. De tuinen zullen veranderen in een oceaan van liefde en we zingen mee tot de laatste noot klinkt.

De kaartverkoop voor de drie concerten start maandag 20 maart om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie