Zes van de acht avonden van Royal Park Live zijn nu gevuld.
Zes van de acht avonden van Royal Park Live zijn nu gevuld. Carine de Bruijn

Nile Rogers met Chic en Racoon in paleistuin

20 februari 2020 om 09:16 Muziek

SOEST/BAARN Nile Rodgers & CHIC geven op donderdag 9 juli een concert in de paleistuin van Paleis Soestdijk. Een dag later staat Racoon op het podium van Royal Park Live. De kaartverkoop voor beide shows start maandag 24 februari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

Nile Rodgers is met zijn band CHIC al sinds de jaren '70 toonaangevend in de disco en funk. De band scoorde wereldwijde hits als 'Le Freak' en 'Good Times'. Als producer en songwriter werkte hij onder anderen mee aan David Bowie's 'Last Dance', Madonna's 'Like A Virgin' en Daft Punk's 'Get Lucky'. Het is een goede gewoonte van de zanger om deze hits ook tijdens zijn live-optredens voorbij te laten komen. In Nederland speelde hij de laatste jaren op onder meer het North Sea Jazz festival en Concert at SEA.

RACOON Racoon is bekend van grote hits als 'Oceaan', 'Love You More', 'No Mercy', en 'Liverpool Rain'. De Zeeuwse band is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde eerder in een uitverkochte Ziggo Dome. Op dit moment heeft de band een hit met haar nieuwe Nederlandstalige nummer 'Het Is Al Laat Toch'.

Tot nu toe zijn zes van de acht avonden van Royal Park Live 2020, georganiseerd door Agents After All (AAA) gevuld. Nog twee concertavonden worden later bekend gemaakt. Het programma tot dusver:

Donderdag 2 juli: Bryan Ferry; zaterdag 4 juli: De Dijk+Van Dik Hout+Paul de Munnik; zondag 5 juli: Jamie Cullum; donderdag 9 juli: Nile Rodgers & CHIC; vrijdag 10 juli - Racoon; zaterdag 11 juli: Van Morrison + Douwe Bob.

Vooralsnog is alleen het concert van De Dijk uitverkocht.

advertentie
advertentie