In de zomer (30 juni-10 juli) staat de paleistuin weer bol van de muziek.
In de zomer (30 juni-10 juli) staat de paleistuin weer bol van de muziek. Carine de Bruijn

Edwin Evers Band en Snelle in tuin Paleis Soestdijk

21 april 2022 om 10:27 Muziek

SOEST/BAARN Snelle en de Edwin Evers Band geven op donderdag 30 juni ieder een eigen concert in de tuin van Paleis Soestdijk tijdens Royal Park Live. De kaartverkoop start aanstaande maandag 25 april om 10:00 uur via www.royalparklive.nl

De Edwin Evers Band bestaat al meer dan zeventien jaar. De bevriende muzikanten van radiomaker Edwin Evers behoren tot de top van Nederland en zijn afkomstig uit de bands van Marco Borsato, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Elk optreden is een feest der herkenning, wat de band al langs vele vaderlandse clubpodia, theaters en festivals bracht. De band speelt op 20 en 21 mei ook al in een uitverkocht Cabrio.

SMOORVERLIEFD Snelle  was in 2020 de meeste gestreamde artiest van Nederland en won onlangs een Edison voor zijn hit ‘Blijven Slapen’. Hij werd bekend met hits als ‘Smoorverliefd’, ’17 Miljoen Mensen’ en ‘In De Schuur’. Snelle staat dit jaar met zijn Lieve Jongens Band drie keer op het podium in een uitverkochte AFAS Live en op festivals als Concert at SEA en Vrienden Van Amstel.

GROTE ARTIESTEN Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het festival is geopend tussen 30 juni en 10 juli 2022 met optredens van onder anderen Nile Rodgers & CHIC, Robert Plant & Alison Krauss, De Dijk, Jamie Cullum en Oleta Adams, Racoon, Suzan & Freek en Miss Montreal en Van Morrison. In voorgaande jaren gaven onder meer Sting, Jack Johnson, Gregory Porter, Elvis Costello, Damien Rice, Counting Crows, Anouk en BLØF uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een bezoek aan de paleistuin.

advertentie
advertentie