Arjan Kleton serveert een mix van verhalen, interactie, drama en grappen.
Arjan Kleton serveert een mix van verhalen, interactie, drama en grappen. Joyce Djo

Pianist, psycholoog en een barman in Idea Soest

8 februari 2022 om 09:12 Podiumkunsten

SOEST De deuren van Theater Idea in Soest zijn weer open en de artiesten staan te trappelen. De komende week is er een divers programma met pianist Jeroen van Veen, psycholoog Bram Bakker en barman Arjan Kleton. 

JEROEN VAN VEEN De pianist Jeroen van Veen speelt op zijn unieke wijze Canto Ostinato, geschreven door Semeon ten Holt. Jeroen bepaalt hoe de muziek klinkt en hoe vaak de patronen en secties herhaald worden. Een unieke belevenis om een avond mee te drijven op de klanken van zijn pianospel.  Vrijdag 11 februari, 20.15 uur, 17,00 euro.

BRAM BAKKER Psycholoog Bram Bakker geeft met De Balansfabriek een ander perspectief op de gezondheidszorg. We menen recht op gezondheidszorg te hebben, maar welke verantwoordelijkheid nemen we voor onze eigen rol in de Balansfabriek? Want in deze fabriek is regelmatig schoonmaken, goed onderhouden en versleten onderdelen vervangen een must. Kritisch, maar met humor en gevoel. Zaterdag 12 februari, 20.15 uur, 17,00 euro.

ARJAN KLETON Van zijn eigen ouders tot luidruchtige studenten en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan Kleton (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Arjan serveert in zijn nieuwe voorstelling ‘Sluitingstijd’ zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen. Vrijdag 18 februari 20.15 uur, 16,00 euro.

Kaartverkoop voor alle drie de voorstellingen via: www.kunstenhuisidea.nl.

advertentie
advertentie