Debby Petter, zaterdag 13 november in Theater Idea.
Debby Petter, zaterdag 13 november in Theater Idea. Bob Bronshoff

Toneel, cabaret en muziek komende week in Theater Idea Soest

9 november 2021 om 19:30 Podiumkunsten

SOEST Toneel, cabaret en muziek zijn komende week de ingrediënten van het theatermenu dat Idea voorschotelt. Met voorstellingen op 13, 18 en 19 november mikt het theater weer op een volle zaal.

Met een toneelvoorstelling komt Debby Petter naar de Willaertstraat ‘De Liefde Voorbij’ is een voorstelling over liefde, geluk en wat dat geluk precies is. En wat echt is. Een man en een vrouw, ze zijn bijna veertig jaar samen. Op een dag ontdekt zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zij is bodemloos verdrietig. Dan rijst de vraag: mag je na iemands dood in zijn leven en computer gaan zoeken? Zaterdag 13 november, 20.15 uur, 16.00 euro.

CABARET Martijn Kardol (winnaar van het Leids- en het Groninger Cabaret Festival) en zijn succesteam staan te trappelen in de coulissen voor zijn voorstelling ‘De Situatie’. Meer en meer wordt Martijn gezien als een unieke stem in het cabaretlandschap en met zijn wekelijkse columns op grote radiostations groeit ook zijn publiek mee. Donderdag 18 november, 20.15 uur. 17,00 euro.

MUZIEK Het jongste gitaarfenomeen van Nederland, Mart Hillen, vertelt in ‘Mart & Movies’ over zijn passie voor films en de muziek die hiervoor gemaakt is. Giel Beelen: ,,Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar!”
Vrijdag 19 november, 20.15 uur, 15,00 euro.

KAARTEN Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via www.ideacultuur.nl/theater.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie