Alexander Broussard en 003 spelen op 11 november in Idea de hits van Billy Joël.
Alexander Broussard en 003 spelen op 11 november in Idea de hits van Billy Joël. Putman

Theater Idea Soest: Billy Joël Experience

31 oktober 2021 om 13:00 Podiumkunsten

SOEST Theater Idea biedt de komende week een veelzijdig programma met artiesten van diverse stijlen. Voor Stefano Keijzers, Kirsten van Teijn en Alexander Broussard zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Stefano Keizers speelt op donderdag 4 november zijn lang geplande voorstelling, getiteld Hans Teeuwen. Zijn tweede theatervoorstelling Sorry Baby werd lovend ontvangen. Keizers is de laatste anderhalf jaar veel op televisie te zien geweest en werd de publiekslieveling van de kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje. Niemand lijkt meer om Stefano heen te kunnen.

Nu toert hij met zijn derde voorstelling langs de theaters, onder meer aan de Willaertstraat. Een kaartje voor deze voorstelling kost 16,00 euro. Mocht de show inmiddels zijn  uitverkocht, dan kunnen belangstellenden zich op een wachtlijst laten plaatsen.

(S)EXPERIMENT Kirsten van Teijn onderzoekt in (S)experiment nieuwe vormen in de liefde. Volgens haar worden we aan alle kanten beperkt. ,,Niet alleen door allerlei maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte.”

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot. Een kleurrijke en muzikale voorstelling. Het bijwonen van deze voorstelling op vrijdag 5 november kost 16,00 euro.

HITS Liefhebbers van Billy Koël komen op donderdag 11 november aan bun trekken in Idea. Tijdens het tv-programma I Can See Your Voice wist Alexander Broussard de zaal te verrassen en ook in Theater Idea zal hij het publiek laten genieten van de songs van Billy Joël. Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan dertigtop tien hits op zijn naam staan. Van ‘The Pianoman’ en ‘Goodnight Saigon’ naar ‘Honesty’. Alexander Broussard speelde al bij Najib Amhali, Twarres en the Crazy Piano’s en met zijn vijfkoppige band 003 zorgt hij voor een bijzondere ‘experience’. Een entreebewijs kost 19,50 euro.

Alle voorstellingen beginnen om 20.15 uur. De kaartverkoop van de optredens in Idea aan de Willaertstraat gaat via: www.ideacultuur.nl/theater

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie