Mix van verhalen, anekdotes, persoonlijk interactie en grappen.
Mix van verhalen, anekdotes, persoonlijk interactie en grappen. Joyce Djo

De leukste barman staat binnenkort in Theater Idea Soest

2 december 2020 om 19:30 Podiumkunsten

SOEST Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman.

De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord... Maar weet jij het zelf nog?

Achter de bar heeft Arjan Kleton in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.

Arjan Kleton won een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam en haalde de finale van het Utrechts Cabaret Festival en het Leeuwarder Cabaret Festival.

Woensdag 9 december, 19.30 uur. Arjan Kleton: Met comedy en cocktails, 16,00 euro, www.ideacultuur.nl/theater

advertentie
advertentie