Afbeelding
Foto: Freepik

Lokaal opvallen met Business Stickers

4 december 2023 om 13:17 Partnercontent

Als het echt moet opvallen, waarschuwen of de aandacht moet trekken kies dan voor stickers. Ze zijn handig en flexibel want altijd te verwijderen en te vervangen. Lees er meer over in dit artikel.

Opvallen en je naam of logo laten zien waar je kunt, dat is een belangrijk onderdeel van de marketing voor elk bedrijf. Want zo leert je doelgroep jouw bedrijf kennen. Je kunt dure campagnes daarvoor inzetten, maar je kunt ook kiezen voor veel gerichtere exposure op lokaal niveau, precies daar waar jouw klanten zitten. Dat bereik je door rond te rijden met auto’s met jouw naam erop, door je bedrijfspand op een zichtlocatie te hebben met duidelijk je naam en logo zichtbaar en door in al je uitingen, juist ook offline, je naam en logo onder de aandacht te brengen. Voor lokaal georiënteerde bedrijven in de regio Soest is zo’n offline strategie veel doeltreffender dan dure online campagnes.

Lokaal opvallen: business stickers

Offline lokaal opvallen kun je heel goed bewerkstelligen door middel van het gebruik van zogenaamde business stickers. Dit zijn stickers die je bijvoorbeeld op auto’s, ramen of enveloppen en folders plakt. Het grote voordeel ervan is dat het niet permanent is. Je kunt de sticker immers verwijderen en vervangen door een nieuw exemplaar als je bijvoorbeeld een nieuw logo krijgt of kiest voor een andere huisstijl.

Autostickers en raamstickers

Geen betere lokale zichtbaarheid dan op bedrijfsauto’s die toch al door de regio rijden en daarmee voor heel veel contactmomenten met je regionale doelgroep zorgen. Autostickers zijn daarom razend populair. Door de hoge kwaliteit van de stickers is de levensduur minimaal zeven jaar (uiteraard wasstraat bestendig!) en daarmee is het een bijzonder efficiënte investering in lokale zichtbaarheid. Datzelfde geldt voor raamstickers. Met logo’s en slogans op de ramen en deuren van uw bedrijfspand of winkelpand ben je goed zichtbaar voor je klanten.

Overige soorten stickers

Naast de populaire autostickers en raamstickers kun je ook gaan voor bijvoorbeeld vloerstickers en straatstickers. Of bijvoorbeeld grote adresstickers op containers en andere bedrijfsmiddelen die je bij projecten in de regio hebt staan.

Er zijn kortom vele mogelijkheden om met stickers juist lokaal voor een goede naamsbekendheid te zorgen.

Grote flexibiliteit

Je kunt alle kanten op met business stickers. Ze zijn verkrijgbaar in elke maat en vorm die je wenst en die passend is bij jouw bedrijf en het doel waarvoor je ze wilt gebruiken. En je kunt de stickers met elke kleurcombinatie en afbeelding laten bedrukken die jij wenst. Kortom: Maatwerk.

Business stickers bestellen

Business stickers bestellen in elke kleur, vorm en afmeting voor jouw bedrijf in de regio Soest doe je heel eenvoudig bij businesstickers.nl, het stickerbedrijf uit Zeist dat gespecialiseerd is in maatwerk op het gebied van lokale exposure en waarschuwingsstickers. Op de website van deze specialist kun je je stickers helemaal zelf ontwerpen en vervolgens gemakkelijk, veilig en snel bestellen.

Waarschuwingsstickers

Een andere soort van business stickers zijn waarschuwingsstickers. Daarbij valt te denken aan keuringsstickers, veiligheidsstickers, transportstickers, en stickers met diverse pictogrammen (zoals brandgevaar, gevaarlijke stoffen etc). Ook dit type stickers kun je veilig en snel bestellen bij de stickerspecialist uit Zeist.

Altijd bereikbaar

Heb je vragen of lukt het toch niet helemaal met het ontwerpen van de stickers? Dan staat het ervaren en professionele team van deskundigen altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij al jouw stickerprojecten. Daarbij kun je vertrouwen op de deskundigheid van een lokale leverancier: Die kent de markt als geen ander! En dat het werkt bewijzen de meer dan 300 positieve reviews die het stickerbedrijf kreeg van klanten die je al voor gingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie