Afbeelding
Afbeelding van Icons8_team via Pixabay

Kunt u van Bitcointrading uw fulltime baan maken?

16 februari 2023 om 09:17 Partnercontent

Vraagt u zich af of u van Bitcointrading een fulltime baan kunt maken? Zo ja, hier is hoe u een fulltime trader wordt.

We hebben allemaal nieuwsberichten gezien over mensen die grote winsten en verliezen maken bij de handel in cryptovaluta. De waarde van cryptovaluta is volatiel, en cryptobeurzen zijn een onweerstaanbaar doelwit voor hackers gebleken. Veel mensen hebben de Bitcoinhandel als fulltime baan aangenomen en doen het geweldig. Maar is de handel in Bitcoin een levensvatbare manier om fulltime geld te verdienen? 

Maak de balans op van uw huidige situatie

Voordat u geld investeert in Bitcoin, moet u uw huidige situatie beoordelen. Inzicht in hoeveel geld u moet investeren en hoeveel u zich kunt veroorloven te verliezen is van cruciaal belang. Proberen steun te verlenen zonder een duidelijk beeld van uw financiën is gedoemd te mislukken. Net als elke andere vorm van handel of speculatie levert het kopen en verkopen van Bitcoin u niet gegarandeerd geld op. U moet uw inkomsten en uitgaven bijhouden.

Kijk niet alleen naar hoeveel geld u op uw huidige bankrekening heeft staan en gebruik dat getal. Om uw financiële situatie beter te begrijpen, moet u eerst inzicht krijgen in uw regelmatige betalingen en inkomstenbronnen. Energierekeningen bijvoorbeeld variëren van maand tot maand, maar u kunt gemakkelijk een gemiddelde berekenen.

Stel haalbare doelen voor uzelf

Elke investering of transactie moet beginnen met een duidelijke reeks doelstellingen. Vraag uzelf af wat u hoopt te bereiken met het proces, en bepaal vervolgens of uw verwachtingen realistisch zijn. Als dat niet zo is, moet u daar eens over nadenken.

Veel mensen beginnen met trading omdat ze het zien als een uitweg uit hun huidige baan. Het is mogelijk, zij het moeilijk, om uw inkomen uit een carrière te vervangen door inkomen uit Bitcoinhandel. Het is echter verstandig om een ander doel te hebben dan geld verdienen. Het is essentieel om specifiek te zijn over hoeveel geld u kunt verwachten te verdienen in een bepaalde periode.

Denk ook na over hoe u uw inkomen gaat aanvullen. De prijs van Bitcoin is notoir volatiel; hij is in één dag met duizenden dollars gestegen en gedaald. U moet echter niet verwachten dat u Bitcoin koopt en vervolgens verkoopt zodra de prijs stijgt. U zult waarschijnlijk geduld moeten hebben voordat uw Bitcoin merkbare waarde krijgt. Terwijl u wacht tot de waarde van uw cryptovaluta stijgt, zult u ergens geld vandaan moeten halen.

Zoek een geschikt platform

Om in Bitcoin te handelen, moet u zich eerst aanmelden bij een Bitcoinbeurs waar u Bitcoin kunt kopen en verkopen. Mensen kunnen deze beurzen ook gebruiken om Bitcoin om te zetten in andere cryptovaluta. En dit kan een goed idee zijn als u zich moet indekken. Maar voordat u dergelijke strategieën overweegt, hebt u een beurs nodig om uw transacties uit te voeren.

Het aantal beschikbare cryptovalutabeurzen is gestaag toegenomen. Er zijn talrijke opties beschikbaar, maar de meerderheid van de traders heeft er slechts enkele gekozen. Voordat u een cryptobeurs gebruikt, moet u deze grondig doorlichten en recensies en rapporten van bestaande gebruikers lezen. U kunt investeren in bitcoins met behulp van online handelsplatforms zoals immediate-edge.

De omgeving begrijpen

Als u nog een nieuwkomer bent in de wereld van de cryptovaluta, is de eerste stap om uzelf voor te lichten. U hoeft niet alle technische details van cryptovaluta te begrijpen. Met een breed begrip van cryptovaluta en de fundamenten van blockchaintechnologie kunt u echter beter geïnformeerde investeringsbeslissingen nemen.

Aan de oppervlakte lijkt de handel in cryptovaluta misschien hetzelfde als de handel in fiatvaluta’s op de forexmarkt. Veel nuances in de handel in cryptovaluta zijn echter niet meteen duidelijk.

advertentie
advertentie