Afbeelding
Foto door Karolina Grabowska via Pexels

Trampoline uitkiezen? 4 tips

9 januari 2023 om 12:23 Partnercontent

Als je een trampoline wilt aanschaffen, komt er een hoop bij kijken. Zo moet je nadenken over de grootte, het type en natuurlijk het budget. In dit artikel geven we je wat tips, zodat jij de juiste trampoline kan kiezen.

Tip 1: Bepaal de juiste grootte

De eerste tip is om na te denken over de juiste grootte. Een trampoline is namelijk niet zo makkelijk te verplaatsen, dus je wilt wel zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Een goede trampoline is ongeveer 2 meter in doorsnee. Dit is groot genoeg voor de meeste mensen en je hebt dan ook nog genoeg plek om te springen. Als je een trampoline wilt kopen die wat kleiner is, kan dat natuurlijk ook. Bedenk dan wel dat je minder plek hebt om te springen.

Tip 2: Kies het juiste type trampoline

Je kunt kiezen voor een losse trampoline, maar er zijn ook ingraaf trampolines te koop. Een losse trampoline is makkelijker te verplaatsen, maar een ingraaf trampoline is veiliger. Dit komt doordat je kinderen niet zo makkelijk van de trampoline kunnen vallen. Een ingraaf trampoline is dus een beter idee als je kleine kinderen hebt.

Tip 3: Beslis je budget

Als je een trampoline gaat kopen, is het belangrijk om te beslissen wat je budget is. Je wilt natuurlijk niet teveel uitgeven. Een trampoline kan best wel duur zijn. Als je een goedkopere trampoline wilt kopen, is er niets mis mee. Bedenk wel dat een goedkope trampoline vaak van mindere kwaliteit is. Als je een beetje meer uit kunt geven, kun je beter kiezen voor een trampoline van een hogere kwaliteit.

Tip 4: Kies een goede plek voor de trampoline

Zoals we al eerder zeiden, is een trampoline niet makkelijk te verplaatsen. Als je eenmaal een plek hebt gevonden waar je de trampoline wilt plaatsen, is het dus handig om daar te blijven. Kies dus een plek die je mooi vindt en waar je ook genoeg ruimte hebt. Misschien kun je wel een behoorlijk stuk van de tuin speciaal voor de kinderen inrichten. Naast een trampoline, is een schommel ook vaak favoriet evenals een voetbalgoal. Plezier gegarandeerd!

advertentie
advertentie