Afbeelding
Foto: Pixabay

Ga mee op wandelvakantie

10 februari 2022 om 08:19 Partnercontent

Wandelvakantie groepsreizen zijn steeds populairder. Dit komt doordat wandelen steeds populairder is geworden, dankzij corona. Maar ook groepsreizen zitten in de lift naar boven. Een ideale combinatie dus. Twijfel je nog of een wandelvakantie groepsreis iets voor jou is? In dit artikel geven we je 3 redenen waarom het zo leuk is!

1. Voor iedereen geschikt

Een wandelvakantie is voor iedereen geschikt die wandelen leuk vindt. Er zijn diverse niveaus, kijk dus van te voren goed hoe groot de inspanning gaat zijn. Zo zijn er wandelingen die intensief zijn en waarbij je naar boven klimt. Er zijn ook wandelingen die over vlakker oppervlakte gaan, en waarbij het dus minder intensief is. Door de juiste keuze te maken, zorg je ervoor dat de wandelvakantie leuk blijft.

2. Je bent niet alleen

Het voordeel van een groepsreis is dat je niet alleen bent. Ben jij bijvoorbeeld (bewust) alleen? Of heeft je partner over vakantie andere ideeën? Dan is het soms lastig om op vakantie te gaan. Want, ga je dan toch maar alleen? Of heb je toevallig een vriend of vriendin die wel dezelfde interesse heeft?

Bij een groepsreis hoef je hier niet over na te denken. De meeste mensen boeken solo, waardoor niemand elkaar nog kent. Door de Whatsappgroep die van te voren wordt aangemaakt en de onvergetelijke ervaringen leer je elkaar steeds beter kennen. En, je gaat het vast merken: het zal zelfs klikken met mensen waarvan je het van te voren niet zou verwachten.

3. Je ziet veel van de omgeving

Of je nu kiest voor een huttentocht of dat je iedere dag vanaf dezelfde plek vertrekt; je ontdekt door het wandelen veel van de omgeving. Je komt op plekken waar je anders niet zo snel zou komen en je komt de mooiste flora en fauna tegen. Klinkt goed, toch?

Wil jij ook op wandelvakantie?

We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen om een wandelvakantie te boeken. Je kunt natuurlijk binnen Europa op reis gaan, maar ook daarbuiten. Let bij iedere reis wel op de geldende coronamaatregelen. Verandert er iets en kun je niet meer op reis? Geen probleem: bij 360° Explore boek je altijd 100% risicovrij!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie