Afbeelding
Foto door form PxHere

Waar is de Ethereum in 2022?

30 september 2021 om 11:19 Partnercontent

Zoals bij elke investering, loont het om huiswerk te doen voordat je besluit geld in te leggen. De prijzen van cryptocurrencies zijn zeer volatiel en de koersen gaan snel op en neer. Niet alleen gedegen onderzoek doen naar het soort beleggingen maar ook de juiste broker en daarbij behorende Bitcoin app is cruciaal. Vooral een crypto app die nieuws updates als notificaties verstuurd kan een belegger redden van een verlies in rendement.

Het laatste nieuws van Ethereum is de dreiging van Cardano, waarvan wordt voorspeld dat deze uiteindelijk Ethereum voorbij zal gaan. Ook het netwerk Vechain is niet meer op Ethereum, en heeft een eigen netwerk, het VeChainThor (VET) blockchain. De Vechain koers vandaag de dag schommeld tussen de 0.10 en 0.12 dollar, en er is een verwachting dat de VET munt een zeer goede lang termijn belegging is. De voorspelling was dat de VET in 2021 0.05 dollar waard zou zijn, en dit heeft de munt ruim gehaald.

Ethereum handeld dicht tegen de 3000 euro op het moment van schrijven, en het blockchain netwerk zit niet stil. Blockchain technologie kan worden gebruikt in veel toepassingen die bijdragen aan duurzame ontwikkeling, en Ethereum heeft al projecten op het netwerk; van verzekeringen voor boeren tot supply chain voor vaccins. De verwachtingen voor Ethereum zijn dan ook zeer positief, met een verwachte waardestijging van 200 % in 2022. Of dit echt zo is, dat moeten we maar afwachten. Maar het advies is om ETH vast te houden voor een lang termijn, en enige schommelingen te negeren. Ook kun je als belegger onderzoek doen naar de duurzame projecten die op het Ethereum netwerk draaien, en hier lang termijn in beleggen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie