Meer dan tweehonderd huishoudens toonden interesse voor de gemeentelijke inkoopactie voor zonnepanelen.
Meer dan tweehonderd huishoudens toonden interesse voor de gemeentelijke inkoopactie voor zonnepanelen. Zonnepanelen

Grote belangstelling voor inkoopactie zonnepanelen in Soest

23 juni 2021 om 21:03 Natuur en milieu

SOEST De inkoopactie voor zonnepanelen van gemeente Soest en bewonersinitiatief Energie Actief Soest is een groot succes, stelt de gemeente vast. Zo’n 240 huishoudens meldden zich aan voor het webinar over zonnepanelen dat dinsdag werd gehouden.

De actie is vooral interessant voor woningeigenaren, omdat die een eigen dak hebben. Als inwoners stroom opwekken via zonnepanelen verminderen ze hun CO2-uitstoot en dragen daarmee bij aan een duurzame toekomst.

Woningbezitters die de digitale informatieavond niet bijwoonden, maar wel advies willen over het plaatsen van zonnepanelen, kunnen het webinar terugkijken via duurzaambouwloket.nl/actiesoest
Gratis advies van een professioneel adviseur van het gemeentelijk Energieloket van Soest is ook een mogelijkheid. Dit kan door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl  Bellen kan ook: 035 2030021.

Woningbezitters die een scherp geprijsde offerte voor zonnepanelen willen, kunnen die vrijblijvend aanvragen bij regionale gecertificeerde bedrijven die meedoen aan de actie. Dit kan nog tot maandag 23 augustus. Op duurzaambouwloket.nl/actiesoest staan de actievoorwaarden en meer informatie.

advertentie
advertentie