Knock on Wood in 2019: daverende show in Cabrio.
Knock on Wood in 2019: daverende show in Cabrio. Jaap van den Broek

Knock on Wood: back to the 80’s in Soest

23 mei 2022 om 19:30 Muziek

,,Eenmaal door de poort van Cabrio stap je zo de tachtiger jaren binnen”, brengt een van de organisatoren van de ondernemersclub de gasten van straks alvast in de stemming. Alle superlatieven worden erbij gehaald als de zesde editie van Knock on Wood ter sprake komt. Maar dat was eigenlijk niet anders, wanneer de bezoekers van voorgaande jaren al dan niet onder het genot van een drankje het muziekspektakel analyseerden.

SOEST Het duurt nog even voordat de muzikale tijdmachine landt in Cabrio. Maar dan, op 17 september, kunnen de bezoekers ook direct terug naar de jaren tachtig. Dat is namelijk het thema van Knock on Wood, het periodieke muziekfeest van Rotaryclub Soest-Baarn

OP Z’N KOP De muziek wordt, net als in 2019, verzorgd door de Hot Town. Deze internationale band speelt muziek van grote sterren van overal ter wereld en zet overal theaters en zalen op z’n kop. Ook het ‘dakloze´Cabrio, daar weten de bezoekers van drie jaar geleden nog wel over mee te praten. ,,Het belooft weer een waar spektakel te worden, hier wil je geen minuut van missen”, klinkt het loepzuiver in het ‘Rotary-koor’.

PRINCE Hot Town doet een royale greep uit de hits van de jaren tachtig en opent daarvoor de repertoires van Madonna, Prince, Kiss, Bon Jovi, Wham, Toto, maar bijvoorbeeld ook Doe Maar en de Dolly Dots. Behalve dat muziek en zang uitstekend zijn verzorgd, zorgt de populaire en befaamde band voor een spectaculaire show in binnen- en buitenland. Die gaat gepaard met onder meer lichtshows en stijlvolle outfits.

Je gaat gegarandeerd een fantastische en een swingende avond beleven

Er komen meer supercoole acts, verklapt een Rotary-lid. Maar dat is dan ook meteen het enige dat hij er over kwijt wil. ,,Je gaat gegarandeerd een fantastische en swingende avond beleven.” 

CULINAIR Knock on Wood is dit jaar op zaterdag 17 september. Om 18.00 uur opent het openluchttheater met een Food-Truck-Court. Er zijn gerechten, samengesteld door onder anderen Meer Take Away Soest en De Zussen, maar er kan die zaterdag ook gewoon een frietje zonder of saus naar keuzen worden gehaald bij een van de trucks.

NON-STOP De dj van Hot Town zorgt tijdens het ‘voorgerecht’ voor muziek op de achtergrond. Als dan om 20.00 uur Hot Town het podium betreedt voor een avondvullende show met non-stop muziek, is iedereen in de stemming, al dan niet in petticoat, trainingspak met gymschoenen of leren jack met stoere laarzen.

KAARTEN Kaarten voor KNOCK ON WOOD op het terrein aan de Soesterbergsestraat zijn te bestellen via: www.cabriosoest.nl. Voor de Food-Truck-Court op het terrein zijn geen kaarten nodig. Wie een ticket voor Knock on Wood heeft, kan daar gewoon terecht. Rotaryclub Soest-Baarn doneert een deel van de opbrengst aan Hart voor Soest.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie