Knock on Wood in Cabrio staat ook dit jaar tijdens de vijfde editie door Rotaryclub Soest-Baarn garant voor muzikaal spektakel.
Knock on Wood in Cabrio staat ook dit jaar tijdens de vijfde editie door Rotaryclub Soest-Baarn garant voor muzikaal spektakel. Artist Boutique

Knock on Wood 'klopt aan'

1 september 2019 om 08:00 Podiumkunsten

SOEST Hot Town & Diva's of the World gaat op zaterdag 7 september de bezoekers van Cabrio een onvergetelijke avond bezorgen. Dat staat eigenlijk nu al vast. De grootste mondiale hits passeren de revue, gespeeld door topmuzikanten, gezongen door drie diva's die show in hun genen hebben.

Rotaryclub Soest-Baarn haalt de topattractie naar Soest in het kader van Knock on Wood. Dit goede doelenfestijn beleeft alweer zijn vijfde editie. Dankzij een uitverkocht openluchttheater kunnen drie lokale doelen financieel profiteren: Symposium ' Licht op Steen' bij HazArt, de tuinbouwkas Vosheuvel in Baarn én Cabrio zelf mag een donatie verwachten ter dekking van kosten van de renovatie.

ZWOELSTE AVOND Volgens de organisatie groeit het dance-event over anderhalve week uit tot de 'zwoelste avond van het jaar'. ,,Het is een super band met meer dan twintig professionele artiesten", zegt Hans Scholten van Rotaryclub Soest-Baarn. ,,Van begin tot eind wordt het één grote show met als hoogtepunt een optreden van de Diva's of the World', en veel spektakel."

FOODCOURT Er is geen kaartje meer te krijgen voor het populaire Knock on Wood, Wie zo gelukkig was om wel een ticket te bemachtigen, kan (als)nog een kaart (26,50 euro) aanschaffen voor Foodcourt. Hiervoor gaat Cabrio al om 17.45 uur open. Deelnemers (uitsluitend in combinatie van Knock on Wood) aan Foodcourt krijgen een keuzediner van vijf gangen voorgeschoteld in de sfeerrijke ambiance van het openluchttheater. De culinaire gasten helpen ook weer mee om de donatie aan de drie goede doelen omhoog te stuwen. Reserveren voor Foodcourt kan tot 1 september. Het wordt mede mogelijk gemaakt door brasserie De Soester Duinen, Sabrosa Kitchen / Bar. Eetvilla Van den Brink, Proef Soest en IJssalon Bemer.

MUZIEK De huis-DJ van Hot Town zorgt tijdens Foodcourt op de achtergrond voor muziek. Foodcourt duurt tot 20.30 uur. Dan nemen Hot Town & de Diva's of the World de spetterende en swingende regie in handen. Na afloop van dat concert begeleidt de Dj de afterparty.

Alle informatie over de eet- en muziekavond in Cabrio is te vinden op www.knockonwood.nu.

advertentie
advertentie