The Singing Club, een van de films die in juni in Filmhuis Artishock te zien zijn.
The Singing Club, een van de films die in juni in Filmhuis Artishock te zien zijn. Imagine

Artishock Soest geeft vrijkaartjes weg

27 mei 2021 om 15:30 Film

SOEST De vreugde dat het cultureel podium weer open mag is zo groot, dat Artishock vrijkaarten gaat uitdelen voor voorstellingen in onder meer het Filmhuis. ,,We willen vieren dat we weer open mogen”, verklaart een woordvoerder van de culturele vereniging die zetelt in het voormalige klooster aan de Steenhoffstraat.

Tot en met woensdag 9 juni gaan leden van de vereniging de straat op om entreebewijzen weg te geven voor zeventien filmvoorstellingen, een Tegenlicht Meet-Up avond en een jazzconcert. Die vinden allemaal in juni plaats.

DE WIJKEN IN ,,We zijn zo blij dat we dit willen vieren en laten horen. Daarom trekken we de wijken in.” Leden van Artishock zijn woensdag 2 juni te vinden op de weekmarkt in Soesterberg en een dag later op de markt in de Van Weedestraat in Soest. Verder zal de vereniging andere goed bezochte plekken in Soest bezoeken om mensen met een vrijkaart te verblijden.

Uiteraard is de heropening van het culturele podium in het St. Josephgebouw pas definitief als het kabinet op 1 juni de verwachte versoepelingen afkondigt. Is dat niet het geval en Artishock moet toch onverhoopt langer dicht blijven, dan ligt het voor de hand dat de club de actie ook uitstelt.

Bij een heropening begin juni zullen Artishock en de bezoekers wel de coronaregels in acht moeten nemen. per voorstelling mogen maximaal dertig personen worden toegelaten. De anderhalve meter regel blijft onverminderd van kracht.

.Wie een voorstelling wil bijwonen, is vanwege de coronamaatregelen genoodzaakt een plek te reserveren: www.artishock-soest.nl /film Een kaartje voor het Filmhuis kost 8,00 euro (6,00 euro voor leden). Op die site is het volledige programma te zien.

advertentie
advertentie