Afbeelding
Pixabay

Mantelzorgcafé weer open op nieuwe locatie bij Artishock

17 mei 2021 om 07:11 Zorg

SOEST Het Mantelzorgcafé gaat na maanden gesloten te zijn geweest weer open voor mantelzorgers uit Soest en Soesterberg. Het moet een feestelijke bijeenkomst worden met het thema Mantelzorg en eenzaamheid, ‘want we zijn blij onze mantelzorgers weer te mogen verwelkomen en om te vieren dat we verhuisd zijn naar een gezellige locatie bij Artishock aan de Steenhoffstraat’.

Aan het einde van de bijeenkomst is er gelegenheid om als onze gast een bezoek te brengen aan het Museum Soest dat in hetzelfde pand zit. Het thema gaat over hoe mantelzorgen een gevoel van eenzaamheid kan geven. Vooral in deze tijd een onderwerp dat speelt. Wat maakt dat je je eenzaam voelt, terwijl je druk bent met de zorg voor je naaste(n)? Hoe gaan we daarmee om en wat als het mantelzorgen voorbij is, hoe pakken we het leven dan weer op? We delen onze ervaringen en horen van professionals en van elkaar hoe we met onze eenzaamheid om kunnen gaan.

De bijeenkomst is op woensdagmiddag 2 juni van 13.00 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via amanda@havecourage.nl of tel. 06-53790598.

advertentie
advertentie