Er zal weer veel livemuziek zijn op het 55+ Festival tijdens de gildefeesten.
Er zal weer veel livemuziek zijn op het 55+ Festival tijdens de gildefeesten. Archieffoto Jaap van den Broek

Voorverkoop 55+ Festival gildefeesten gestart

23 mei 2023 om 19:00 Activiteiten

SOEST Feestvieren met elkaar op de maandagmiddag. Het is een beproefd recept tijdens de Gildefeesten: het 55+ Festival. Dit jaar vindt dat plaats op maandag 28 augustus.

De voorverkoop voor onder meer de muziekavonden van de gildefeesten is in volle gang. Ook kaarten voor het 55+ Festival zijn verkrijgbaar en kunnen online worden aangeschaft. Een kaartje voor de feestmiddag kost 13,50 euro.

SOESTER TINTJE

De optredens op het podium hebben een Soester tintje. Zangeres Eeke verzorgt een show, net als de Old Man’s Pleasure Band. Wegens het succes van vorig jaar is door het Groot Gaesbeeker Gilde wederom Murphy Jets vastgelegd. Er zal veel live-muziek zijn, met hits uit de jaren 60 en 70.

Bezoekers van het 55+ Festival kunnen een kaartje leggen, gezellig kletsen, muziek luisteren én: de dansvloer op. ,,Stilzitten is bijna onmogelijk met deze topacts”, zegt een woordvoerder van het gilde.

Kaarten (à 13,50 euro) voor het festival kunnen worden aangeschaft via www.gildefeesten.nl. Een kaart voor een muziekavond kost 19,00 euro. Wie een combikaart (vrijdag, zaterdag, zondag) koopt, betaalt 46,00 euro.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie