In een persoonlijke brief aan de kinderen van Soest en Soesterberg kondigt Sint Nicolaas zijn komst naar onze gemeente aan.
In een persoonlijke brief aan de kinderen van Soest en Soesterberg kondigt Sint Nicolaas zijn komst naar onze gemeente aan. Jaap van den Broek

Brief van Sint aan kinderen Soest(erberg)

9 november 2020 om 08:39 Activiteiten

In een persoonlijke brief aan de kinderen van Soest en Soesterberg kondigt Sint Nicolaas zijn komst aan onze gemeente aan. Vanwege corona zal het allemaal anders lopen dan normaal, maar de goedheiligman komt. Lees zelf maar.

Madrid, 11 november.
Lieve kinderen van Soest en Soesterberg,
Nog een paar dagen en dan is het zover! Ik verheug mij er heel erg op, om ook dit jaar weer naar jullie in Soest en Soesterberg toe te komen. En dat ga ik echt doen hoor! Ik heb overleg gehad met de organisatie van het Sinterklaasfeest in Soest en wij hebben samen iets spectaculairs geregeld, zodat ik met alle pieten op zaterdag 14 november in Soest aankom.
Het zal dit jaar anders zijn dan anders in verband met de coronamaatregelen. Vandaar dat onze aankomst gefilmd gaat worden door Camerapiet. Deze film kunnen jullie allemaal bekijken vanaf zaterdag 14 november 13.30 uur via een link op de website en de Facebook pagina van het Soester Sinterklaasfeest, www.soestersinterklaasfeest.nl.
Ik beloof jullie dat we er ook dit jaar een heel gezellige Sinterklaastijd van gaan maken en dat we dit jaar niet snel meer gaan vergeten. Lieve kinderen, heel graag tot zaterdag 14 november!
Dag hoor!
Groeten van Sinterklaas

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie