Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt op 2 september in Cabrio. Het concert wordt aangeboden door Centrum Mens en Luchtvaart in Soesterberg.
Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt op 2 september in Cabrio. Het concert wordt aangeboden door Centrum Mens en Luchtvaart in Soesterberg. Paul Tolenaar

Gratis Bevrijdingsconcert in Cabrio Soest

12 juli 2021 om 14:30 Muziek

SOESTERBERG IJs en corona dienende vindt op 2 september het (uitgestelde) bevrijdingsconcert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht plaats. Dat kan, zolang er kaarten beschikbaar zijn, gratis worden bijgewoond.

Het concert wordt gegeven in Cabrio en is aangeboden door het Centrum voor Mens en Luchtvaart in Soesterberg, in samenwerking met de Stichting Comité 4 en 5 mei Soest-Soesterberg. In 2020 moest het vanwege coronamaatregelen worden afgelast. Het was een van de geplande onderdelen in het kader van 75 jaar bevrijding.

Het programma ‘Meet the Orchestra!’ neemt het publiek mee in een muzikale tijdreis: van Glenn Miller tot Bruno Mars.

Aan de Kampweg in Soesterberg is sinds jaar en dag het Centrum voor Mens en Luchtvaart (CML) gevestigd. Hier heeft de krijgsmacht alle expertise over mens en luchtvaart gebundeld, inmiddels ook met vestigingen in Gilze-Rijen en Eindhoven. Het CML voelt zich er thuis en biedt darom het concert aan de bevolking van Soest aan.

Tickets (maximaal twee per reservering) kunnen worden besteld via www.openluchttheatersoest.nl Het kaartje is gratis, er wordt alleen 1,00 euro aan boekingskosten in rekening gebracht. Het is raadzaam daarna de website van Cabrio en de eigen mailbox in de gaten te houden in verband met mogelijke nieuwe restricties rond corona.

advertentie
advertentie