Golfvereniging biedt bankjes aan Golfpark.
Golfvereniging biedt bankjes aan Golfpark. Meino Jongma

Openingstoernooi golfvereniging Soestduinen

26 maart 2018 om 10:55 Sport/sport Deel je nieuws

Op zondag 25 maart opende de Golfvereniging Soestduinen het golfseizoen 2018 met het traditionele Openingstoernooi. Verdeeld over een ochtend- en middagronde streden er 61 golfers voor de winst. Het mooie van golf is dat met de Stableford-puntentelling spelers van verschillende vaardigheid tegen elkaar kunnen strijden, waarbij ieder evenveel kans heeft om te winnen. Het personeel van het Golfpark was al vroeg uit de veren om de baan gereed te maken en met hulp van het ochtendzonnetje, we moesten even geduld hebben zodat de zon de bevroren dauw liet verdwijnen, mocht er om tien uur worden afgeslagen. De winnaar van de het Openingstoernooi werd Frans van Amelsvoort met 39 stablefordpunten, gevolgd door Annie Pieren-van Dijk op de tweede en Ineke Meesters-van Erven op de derde plaats. Frans mocht de "Dick van den Engel-trofee" ontvangen en deze direct delen met zijn 60 medespelers.

Om de band te onderstrepen met het Golfpark, de Golfvereniging Soestduinen gebruikt maakt van de golfbaan, werden een tweetal bankjes ter verfraaiing voor de afslagplaatsen aangeboden aan de Dhr Sjoerd Leenders, één van de eigenaars van het Golfpark.

Op 2 april gaan de reguliere competities, zie de kalender op onze website, weer van start en op zondag 6 mei bent u van harte welkom op de Open Dag.

Ook golfen op Soestduinen, loop eens binnen op hert Golfpark en maak kennis met deze fantastische buitensport.

Meino Jongma

Secretaris Bestuur GV S'duinen

advertentie
advertentie