Afbeelding
Politie

Man uit Soesterberg aangehouden na steekincident

22 augustus 2020 om 14:30 Misdaad

SOESTERBERG Een 34-jarige man uit Soesterberg is vrijdagavond aangehouden in Deventer. Hij wordt ervan verdacht drie mannen uit Deventer van 34, 32 en 31 jaar oud te hebben gestoken. Later werd ook de 34-jarige man uit Deventer aangehouden. 

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding van de steekpartij aan de Kapjeswelle in Deventer. Agenten waren op nog geen minuut afstand en konden de Soesterberger ter plaatse direct aanhouden. Een van de slachtoffers was gewond geraakt in zijn gezicht, de andere mannen hadden verwondingen aan hun been. De drie moesten naar het ziekenhuis om aan hun verwondingen behandeld te worden, maar hoefden daar niet te blijven. 

MISHANDELING Agenten en rechercheurs startten direct een onderzoek. Al vrij snel bleek dat de steekpartij te maken had met een incident waarvoor de agenten een uur eerder ook al naar de Kapjeswelle waren gekomen. Daarbij zou de Soesterberger flink mishandeld zijn. Het slachtoffer wilde toen geen aangifte doen en daarom waren de agenten na een goed gesprek weer vertrokken. 

BEELDMATERIAAL Na het steekincident heeft de politie met meerdere getuigen gesproken. Een aantal van deze getuigen had het incident ook gefilmd. Op deze beelden is te zien dat de Soesterberger flink werd mishandeld door de 34-jarige man uit Deventer. Deze laatste werd daarom in het ziekenhuis aangehouden voor mishandeling. 

GETUIGEN De recherche vervolgt het onderzoek. Beide verdachten zitten nog vast en zullen zaterdag gehoord worden. Voor het onderzoek is de recherche op zoek naar beeldmateriaal van de vechtpartij of het steekincident. Ook getuigen die geen filmmateriaal hebben, kunnen zich melden bij de politie. 


advertentie
advertentie