Het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Laanstraat met zestien units. Jan Bodewes verhuurt er vier.
Het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Laanstraat met zestien units. Jan Bodewes verhuurt er vier. Peter Beijer

Zestien bedrijfsunits aan Laanstraat

17 juni 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST Aan de Laanstraat, naast het pand van TopKids (voorheen Portaal), is in sneltreinvaart een bedrijfscomplex neergezet met zestien bedrijfsunits. MBS uit Soest heeft binnen een week het gebouw gerealiseerd. De Soester ondernemer Jan Bodewes is eigenaar van vier units en biedt deze ter huur aan.


Peter Beijer

Het is fascinerend om te zien hoe in een paar dagen tijd door MBS uit Soest (www.mbs-groep.nl) de contouren van een compleet bedrijfsgebouw aan de Laanstraat 82 zijn gerealiseerd. Directeur Eric van Schaik richtte in 2000 MBS op.

TROTS ,,Wij zijn in twintig jaar gegroeid tot een bedrijf van negen werkmaatschappijen waar 350 mensen werkzaam zijn. Hoe zijn wij te omschrijven? Noem ons ondernemend, betrouwbaar en vooral trots wat wij met onze innovatieve en duurzame projecten in heel Nederland hebben bereikt. Een woning, parkeergarage, stadion, kantoorpand, kelder, hotel, school of zorginstituut moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral ook veel gebruiksplezier. Wij zijn trots om daar aan mee te werken.”

TEKENTAFEL Het werkgebied van MBS bestrijkt het hele land, waar de organisatie prefab betonoplossingen biedt. De inwoners van Soest kunnen volgens Van Schaik nu met eigen ogen aan de Laanstraat zien wat de kracht van MBS is. ,,Wij bieden prefab betonoplossingen en wat ons vooral uniek maakt is dat wij niet alleen bouwers zijn maar ook engineers en constructeurs. Dat zijn wij ook voor het bedrijfsgebouw in Soest. Wij bedenken het project aan de tekentafel en produceren vervolgens de benodigdheden in de fabriek. Zo hebben wij dus in vier dagen zestien bedrijfsunits aan de Laanstraat kunnen realiseren.”

REMONTABEL ,,Dit gebouw is zo duurzaam omdat het voor tachtig procent remontabel is. Circulair en duurzaam bouwen is het meest gebaat bij toekomstbestendig bouwen. Een toekomstbestendig gebouw is eenvoudig aan te passen aan veranderende gebruikswensen of functies. Er is een eindigheid aan gebruiksmaterialen daarom is remontabel bouwen zo duurzaam. Het maakt het verplaatsen, veranderen of hergebruiken van bouwdelen veel eenvoudiger. Uiteraard is het gebouw geïsoleerd en wordt het dak voorzien van zonnepanelen waarmee de units van elektriciteit worden voorzien.”

TE HUUR De Soester ondernemer Jan Bodewes heeft vier van de zestien units gekocht en is enthousiast over de ontstane bedrijfsruimte aan de rand van het Soester bedrijventerrein. ,,Dit gebouw ligt natuurlijk heel gunstig. Je hebt vrij zicht en een prima uitvalbasis naar de snelwegen om Soest. Deze units zijn geschikt voor zzp’ers, zelfstandig ondernemers die op zoek zijn naar werkruimte, opslagruimte of bijvoorbeeld een mooie locatie voor een showroom."

OPPERVLAKTE ,,Elke unit heeft op de begane grond een bruto-oppervlakte van 50 vierkante meter; met een vrije hoogte van 4,5 meter, dit maakt een entresol (tussenverdieping) mogelijk. Op de verdieping bevindt zich nog eens 50 vierkante meter kantoorruimte. Met twee eigen parkeerplaatsen bied je bovendien een mooie service voor de bezoeker van je bedrijfsunit.”

INFORMATIE De huurprijs voor de units die Jan Bodewes aanbiedt is vanaf 825,00 euro per maand exclusief btw. Geïnteresseerden in een van de bedrijfsunits kunnen contact opnemen met Jan Bodewes: jan@bodewessoest.nl of per telefoon: 06-53892570.

advertentie
advertentie