André Haringsma samen met zijn zoon Levi.
André Haringsma samen met zijn zoon Levi. Eigen foto

Maatparket Baarn: Vakmanschap en Service in Ambachtelijke Stijl

1 juni 2023 om 12:03 Zakelijk

SOEST/BAARN Of het adviseren in en het leggen van parket een ambachtelijk beroep is? Zeker weten als je de vloeren van Maatparket Baarn ziet. Het bedrijf, opgericht in 2002, is een traditioneel ambachtelijke onderneming dat bekendstaat om vakmanschap en service. De eigenaren André en Baukje Haringsma gaan, samen met zoon Levi, voor kwaliteit. 

André heeft het werken met hout en interieur al heel lang in de vingers. Hij startte ooit als meubelmaker en deze ervaring is duidelijk terug te zien in de showroom aan de Zandvoortweg 153 in Baarn. ,,Voor mij was de start van een eigen onderneming de perfecte combinatie van klantcontact en het zelf maken van mooie vloeren.”

Een vakman in hart en nieren dus en de appel valt niet ver van de boom, want zoon Levi (23) draait volop mee in het bedrijf. 

WERKZAAMHEDEN

André vertelt over de werkzaamheden van Maatparket Baarn: ,,Ons ambacht bestaat uit het leggen van houten vloeren, in patronen naar wens, visgraat in alle soorten en maten, maar ook de Hongaarse punt of molenwiek, stroken met of zonder band en bies. Deze worden ter plaatse bij u in huis opgebouwd van ondervloer topvloer en afwerking naar keuze.” Levi vult aan: ,,Wij hebben ook vloeren in ons assortiment die vanuit de fabriek geheel naar eigen smaak afgewerkt zijn. Denk daarbij in planken en patroon, in unieke kleuren, wel of niet verouderd. Deze vloeren worden dan op een vakkundige manier verlijmd of zwevend geplaatst.”

OOK VOOR DE BESTAANDE VLOER

Maatparket Baarn is er niet alleen voor de nieuwe vloer, maar ook uw bestaande houten vloer kan bij de Baarnse vakmannen behandelen worden vertelt André: ,,Wij kunnen uw houten vloer nagenoeg stofvrij schuren en afwerken in een afwerking en kleur naar keuze. Zo krijg de vloer een hele nieuwe uitstraling.”

Maatparket gaat ook voor de praktische oplossingen. Zoals de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling, al dan niet in combinatie met een warmte-win-installatie. André: ,,Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Naast houten vloeren leveren en plaatsen wij ook hoogwaardige laminaat- en PVC-vloeren. Ook geschikt voor appartementen waarbij u moet voldoen aan geluidsreductie. Deze worden uiteraard ook met dezelfde zorg en vakmanschap  geplaatst.”

UITNODIGING

Levin nodigt inwoners van Baarn, Soest en omgeving uit om de showroom aan de Zandvoortweg te bezoeken: ,,Kom bij ons in de showroom en wij informeren u uitgebreid. Wij vertellen over de grote verscheidenheid aan houtsoorten, leg- en onderhoudsmogelijkheden, en kom om te ontdekken wat het meest geschikt is voor uw specifieke woonsituatie. U kunt rekenen op eerlijk advies, zowel wat betreft de keuze voor de vloer als de afwerking en het onderhoud.”

,,Wij zijn woensdag, donderdag en vrijdag van half tien tot half zes open. Maak gerust een afspraak als deze tijden niet passen.”

Zandvoortweg 153

3741 BC BAARN

Nederland

E-mail: info@maatparket.nl
Telefoon: 035-6023654

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie