Jeffrey Schweers.
Jeffrey Schweers. Peter Beijer

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Soest zorgt voor passende oplossing

31 mei 2023 om 11:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Bij Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Soest wordt er gewerkt aan op maat gemaakte kunstgebitten. Eigenaar Jeffrey Schweers legt uit dat hun werk essentieel is voor het welzijn van mensen. In de praktijk worden kunstgebitten op maat aangemeten en vervaardigd. Het is mogelijk om zonder verwijzing van een tandarts een afspraak te maken voor een nieuw kunstgebit of reparaties bij Kunstgebit Soest.

Het beroep van Jeffrey is tandprotheticus en heeft een wettelijke status. Hij is bevoegd om zelfstandig kunstgebitten aan te meten en te maken in zijn praktijk, zonder verwijzing van een tandarts. Dit omvat verschillende soorten kunstgebitten, zoals volledige gebitsprothesen, gedeeltelijke prothesen, klikprothesen op implantaten, reparaties, noodprothesen en gedeeltelijke frameprothesen.

De praktijk volgt de geldende richtlijnen, is ISO-gecertificeerd en Jeffrey is erkend en gediplomeerd. Zijn vaardigheden en kwalificaties zijn vastgelegd in het Kwaliteitsregister Tandprothetici. Hij is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en is een van de driehonderd actieve tandprothetici in Nederland. De praktijk heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Mensen die hun kunstgebit willen laten controleren, kunnen vrijblijvend langskomen voor een controle. Het advies is om het kunstgebit, de mond en de slijmvliezen jaarlijks te laten controleren. Voor mensen die minder mobiel zijn, biedt Jeffrey ook huisbezoeken aan.

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Soest
Burg. Grothestraat 11-a
035-8884202
www.kunstgebitsoest.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie