Afbeelding
Peter Beijer

Tandprothetische Praktijk KunstgebitSoest zorgt voor passende oplossing

22 juni 2022 om 22:30 Zakelijk

SOEST/BAARN In de praktijk van Kunstgebit Soest aan de Burg. Grothestraat 11-a wordt gewerkt aan maatwerk en dat is heel letterlijk. Kunstgebitten worden passend gemaakt. EigenaarJeffrey Schweers vertelt: ,,Zo gaat het elke dag. Ons werk is noodzakelijk voor het welzijn van mensen.”

In de praktijk van Jeffrey worden kunstgebitten aangemeten en vervaardigd. Het is mogelijk om bij Kunstgebit Soest zonder verwijzing van een tandarts een afspraak te maken wanneer bijvoorbeeld een nieuw kunstgebit nodig is of als het kunstgebit gerepareerd moet worden.Naast zijn praktijk werkt Jeffrey voor geriatrische verpleeghuizen.

WETTELIJKE STATUS Jeffrey: ,,Mijn beroep is ‘tandprotheticus’ en dat begrip heeft een wettelijke status. Ik mag in mijn praktijk, zonder verwijsbrief van een tandarts, zelfstandig kunstgebitten aanmeten en vervaardigen, zoals volledige gebitsprothesen, gedeeltelijke prothesen, klikprothesen op implantaten, reparaties, noodprothesen en gedeeltelijke frameprothesen”

ZELFSTANDIG ,,Wij werken volgens de gehanteerde richtlijnen, zijn ISO-gecertificeerd en erkend gediplomeerd. Mijn vaardigheden en kwalificaties zijn vastgelegd in het Kwaliteitsregister Tandprothetici. Ik ben lid van Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en een van de driehonderd praktiserende tandprothetici in Nederland. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.”

NOODZAKELIJK ,,Mensen die gewoon hun prothese willen laten controleren zijn welkom voor een vrijblijvende controle. Ons advies is om prothese, mond en slijmvliezen eens per jaar te controleren.”

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Soest
Burg. Grothestraat 11-a
035-8884202
www.kunstgebitsoest.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie