Nicolette Veld en Eline Moorman.
Nicolette Veld en Eline Moorman. Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan

17 mei 2023 om 11:30 Zakelijk

SOEST/BAARN Een onafhankelijk financieel advies van een betrouwbare en integere partner bij aankoop van een woning. Juist in deze tijden is het een prettig idee dat je zaken doet met een adviseur die ervaren is. Wij gingen voor de editie van Vakvrouwen op bezoek bij Huis & Hypotheek aan de Brinkstraat 17 waar wij gastvrij werden ontvangen door Nicolette Veld en Eline Moorman.

,,Wij kunnen hypothecaire leningen van alle geldverstrekkers aanbieden”, vertelt Nicolette. ,,Bovendien hebben wij hier op de Brinkstraat alles onder één dak. Wij geven het financieel advies en onze collega Sander van Os van Bos Assurantiën staat u bij met de verzekeringen.”

Eline Moorman vertelt dat advies van Huis & Hypotheek niet alleen op kantoor maar bij gelegenheid ook bij mensen thuis gegeven kan worden. ,,En digitaal!”, vult zij aan. ,,Want sinds de coronacrisis is duidelijk geworden dat advies ook snel en efficiënt op digitale wijze gedaan kan worden. Maar, u bent natuurlijk altijd welkom bij ons kantoor. We zitten in het centrum van Baarn, wij kennen het dorp en de inwoners.”

Eline, dochter van Nicolette, vindt de omgang met mensen het prettige van het vak. ,,Oplossingen zoeken met het beste advies en gaan voor de laagste maandlasten. In dit vak ben je onderdeel van een belangrijke beslissing in iemands leven. Het is daarbij belangrijk dat je kennis actueel blijft, want de hypotheek- en huizenmarkt blijft in beweging.”

Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan. Nicolette vat het advies in hypotheken kordaat samen: ,,Je moet van mensen houden om dit vak te doen.”

Huis & Hypotheek Baarn Centrum
Brinkstraat 17
3741 AM Baarn
0358200111
www.huis-hypotheek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie