Afbeelding
Lammert Huizing

Kom kennis maken bij Ben Becker Soest

23 maart 2022 om 10:15 Zakelijk

SOEST Wil jij werken in een dynamische omgeving van internationaal transport en logistiek? Ben Becker is een familiebedrijf met 275 medewerkers, van wie 160 chauffeurs. ,,De mens staat bij ons centraal en iedereen doet en telt mee.’’

,,Ben Becker heeft vestigingen in Soest, Marum (Groningen) en Boom (België), waaruit wij fijnmazige distributie (business to business en business to customer) verzorgen door de Benelux. Daarnaast hebben wij internationaal transport van en naar Engeland, Duitsland, west-Tsjechië en Frankrijk.”

MOGELIJKHEDEN ,,Dit doen wij met bussen (rijbewijs B), bakwagens (rijbewijs C) en trekker-opleggercombinaties (rijbewijs C-E). Wij zoeken hiervoor ervaren bakwagenchauffeurs, trailerchauffeurs nationaal en internationaal, maar ook mensen met een B-rijbewijs die op een busje willen rijden. Er zijn parttime en fulltime mogelijkheden en werktijden zijn in overleg.”

,,Daarnaast zijn er op de drie locaties grote warehouses voor op- en overslag. Vanuit deze locaties gaan onze chauffeurs op pad. In onze warehouses zoeken we mensen voor diverse functies, zoals orderpicker. We zoeken loodsmedewerkers die het vak willen leren en wij leiden hen daar graag voor op. Ze kunnen ook een BBL-opleiding tot chauffeur gaan volgen en vier dagen in de week bij ons komen werken. In dit traject ontwikkel je je van orderpicker in het magazijn, via chauffeur bezorgbus, chauffeurbakwagen tot trailerchauffeur. Wij betalen je opleiding en je rijdt met mooi materieel. Interessant voor zij-instromers.”Wij werken met meerdere merken, kom dus mee sleutelen in ons gezellige team!

,,Ben Becker heeft ook een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie van het wagenpark. Hiervoor zoeken wij ervaren bedrijfswagenmonteurs of technische mensen die vrachtwagenmonteur willen worden. Zij leren het vak in onze werkplaats. Wij werken met meerdere merken, kom dus mee sleutelen in ons gezellige team!”

SAAMHORIGHEID ,,Bij Ben Becker vind je saamhorigheid, iedereen kent elkaar en heeft wat voor elkaar over. Je moet ook zelfredzaam zijn, maar daar krijg je veel vrijheid op de weg en in de omgang met klanten voor terug.’’

Bij vragen of interesse, kun je mailen naar hrm@benbecker.eu of bellen naar 035-6036078 en vragen naar Sandra Westerveld (HRM).

Ben Becker Internationaal Transportbedrijf B.V.
Zuidergracht 45 3763 LS Soest
www.benbecker.eu

advertentie
advertentie