Afbeelding
Lotte Blanken

Poké Bowls van Poké Man 1 jaar in Soest: gezonde lekkernij is razend populair

23 maart 2022 om 11:00 Zakelijk

SOEST Vorig jaar opende Poké Man een vestiging in Soest. Vanaf dat moment konden de Soester inwoners, maar ook de mensen in Baarn en Soesterberg kennis maken met de nieuwste trend in food, namelijk Poké Bowl. Eigenaar Lotte Blanken vertelt over het eerste jaar in Soest.

,,We zijn een jaar geleden hier aan de Soesterbergsestraat gestart”, vertelt de enthousiaste Lotte die met Poké Man haar eerste stappen als ondernemer maakte. ,,Het was spannend hoe de Poké Bowls ontvangen zouden worden, maar we kunnen concluderen dat ze aardig in de smaak vallen. We krijgen veel enthousiaste reacties, onze verschillende Poké Bowl-variaties zijn populair en veel mensen weten ons te vinden. Zowel hier in de winkel waar je kunt afhalen en via thuisbezorgen. Wij bezorgen in heel Soest, Soesterberg en Baarn.”

Het is ontzettend leuk om Poké Man te runnen. Het geeft mij veel energieVoor Lotte was het erg spannend om in coronatijd een eigen zaak te starten. ,,Maar doordat we ons focussen op afhalen en bezorgen hebben we weinig last gehad van corona. Door de besmettingen hadden we het afgelopen jaar we wat problemen met de personele bezetting. Hierdoor was het wel hard werken. Maar het is ontzettend leuk om Poké Man te runnen. Het geeft mij veel energie.”

De Poke Bowl is een oorspronkelijk Hawaïaans gerecht. De basis van een Poké Bowl is sushirijst met verse vis, garnalen, kip, tofu of falafel, die je kunt aanvullen met verse groenten. De pittige, zoete of zoute saus en de verschillende toppings maken het helemaal af. Er zijn eindeloze combinaties mogelijk.

VERSCHILLEND Nu de dagen weer gaan lengen en het voorjaar gaat beginnen is het een prima tijd om (opnieuw) kennis te maken met de verschillende smakelijke Poké Bowl-gerechten. Lotte: ,,Het is ideaal eten voor het voorjaar en de zomer. Poké Bowl is koud en kraakvers. Echt gezond voedsel, met verschillende smaken die je eindeloos kunt combineren. Met een Poké Bowl heb je een gezonde en dagverse maaltijd met minder vet en zonder frituur.’’

VACATURE Werk voldoende bij Poké Man zegt Lotte. ,,Op dit moment zijn we op zoek naar jongeren die willen bezorgen en naar een bedrijfsleider. Iedereen die interesse heeft is van harte welkom om te reageren.”

De overzichtelijke en ruime Poké Man is te vinden aan de Soesterbergsestraat 53. Bezorgtijden en afhaaltijden zijn dagelijks van 16 tot 20 uur. Telefoon: 06-51727566. Website: www.Pokéman.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie