Het team van Majoor Makelaars. Vlnr: Edwin Majoor, Iris Majoor, Björn van Vugt, boven Wijnand Haak, onder
Gé Westerbeek, Willeke van den Bor, Ben Majoor, Rianne van Doorn.
Het team van Majoor Makelaars. Vlnr: Edwin Majoor, Iris Majoor, Björn van Vugt, boven Wijnand Haak, onder Gé Westerbeek, Willeke van den Bor, Ben Majoor, Rianne van Doorn. PATRICK SIEMONS

Het totaalaanbod van Majoor Makelaars Soest/Baarn: helemaal thuis in Soest en steeds bekender in Baarn

23 maart 2022 om 08:45 Zakelijk

SOEST In Soest is Majoor Makelaars al ruim 25 jaar thuis en uitgegroeid tot een van de grotere makelaarskantoren. Sinds 2017 heeft Majoor Makelaars ook een vestiging in het centrum van Baarn. De kersverse NVM Register Makelaar Taxateur Wijnand Haak gaat hier met zijn deskundig enthousiasme aan de slag.

Het kantoor in Baarn komt onder zijn hoede nu hij officieel is beëdigd, de zaak in Soest wordt geleid door mede-eigenaar Edwin Majoor. Wijnand bevindt zich in Baarn op vertrouwde grond, want hij is hier opgegroeid en werkt ook al een aantal jaren in het kantoor op de Brink. Ook in Soest weet hij goed zijn weg, het is immers zijn woonplaats. ,,Door die lokale bindingen onze twee kantoren in de regio zien en horen we veel in de omgeving”, zegt hij.

De kans is groot dat een klant aan het goede adres is, omdat Majoor Makelaars een veelzijdig aanbod heeft. ,,Wij bieden verkoop, aankoop en taxaties aan voor de woning- en bedrijfsmakelaardij. Daarnaast houdt onze dochteronderneming M-Vastgoed Beheer, ook gevestigd op de Brink in Baarn, zich bezig met de verhuur en het beheer van woningen, winkels en bedrijfspanden. We behartigen dus echt alle facetten van het onroerend goed. Dat is best uniek.”

We willen ook in Baarn frisse energie in de makelaardij brengen en een rol van betekenis spelenWijnand is 32 jaren jong en het merendeel van het achtkoppige team is hooguit dertiger. De paar nog meer ervaren collega’s zorgen voor de juiste balans. De medewerkers werken vaak afwisselend in Baarn en Soest en dat zorgt voor een kruisbestuiving.

In Soest is de markt al voor een groot deel veroverd met de bewezen persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, in Baarn valt er nog een aardig marktaandeel te winnen. Daar gaat Wijnand Haak zich nu hartstochtelijk voor inzetten. ,,We beginnen hier een bekende naam te worden en we gaan nu nog harder aan de weg timmeren. We willen ook in Baarn frisse energie in de makelaardij brengen en een rol van betekenis spelen, net zoals we dat in Soest de afgelopen kwart eeuw hebben gedaan. En dat kan met ons totaalaanbod, want daarmee onderscheiden we ons echt.”

Majoor Makelaars Soest
Kerkstraat 83a, 3764 CS Soest
Tel: 035 603 6282
https://www.makelaarsmajoor.nl/
info@makelaarsmajoor.nl

advertentie
advertentie