Teamwerk is essentiel bij Dazelaar Bewindvoering.
Teamwerk is essentiel bij Dazelaar Bewindvoering. Dazelaar Bewindvoering

Administratief mensenwerk bij Dazelaar Bewindvoering

27 oktober 2021 om 08:00 Zakelijk

SOEST Een administratieve functie? Of juist werken met mensen? Waarom niet allebei? Herken je dit dilemma? Je houdt van structuur aanbrengen, gegevens vastleggen, zaken regelen en je bent niet vies van wat (digitale) formulieren invullen. Je bent nauwkeurig en houdt van duidelijkheid. Kortom, je bent geknipt voor een administratieve functie. 

Maar tegelijkertijd wil je ook graag echt iets voor mensen betekenen, een verschil maken in iemands leven in plaats van alleen maar meer winst te genereren of cijfertjes in balans te krijgen. Goed nieuws: je hoeft niet te kiezen! Voor onze vacature Medewerker Bewindvoering zoeken we juist iemand die beide facetten in zich heeft.

COMPLEXE PROBLEMATIEK Mensen staan niet voor niets onder bewind, curatele of mentorschap; vaak is er sprake van complexe problematiek. Via mail en telefoon heb je dagelijks contact met onze cliënten. Je ziet wat armoede in de praktijk betekent en welke impact schulden kunnen hebben. Je maakt een praatje over het weer met die eenzame jongen. Je weerhoudt jezelf om in discussie te gaan met dat meisje met een laag IQ dat uit onmacht iets te snel uit haar slof schiet. Je houdt je zucht in wanneer die demente mevrouw wéér met diezelfde vraag belt en je probeert die gefrustreerde meneer een klein stukje verantwoordelijkheidsgevoel bij te brengen. Wat lang niet altijd lukt. Maar gelukkig kun jij jouw frustraties bij je collega’s kwijt!

ADMINISTRATIE Cliëntencontact is hartstikke leuk, maar levert ook administratief werk op. Je boekt facturen in, je vraagt uitkeringen, kwijtscheldingen en minimaregelingen aan, je sluit verzekeringen en abonnementen af, je regelt de financiële zaken rondom verhuizingen, geboortes en scheidingen, je zoekt uit of iemand recht heeft op toeslagen, je dient waar nodig bezwaren in, je stemt af met collega’s en externe partijen en tussen de bedrijven door houd je in ons systeem goed bij wat je doet.

Door steeds te blijven kijken naar onze eigen talenten en daar op in te spelen, houden we de lol voor onszelf erin en de kwaliteit voor onze cliënten hoog.

BESCHERMING Ons bedrijf heeft een goede naam. Daar zijn we heel trots op en werken we hard voor. Natuurlijk hebben wij veel cliënten met problematische schulden. Maar veel van hen zijn schuldenvrij of hebben zelfs een flink vermogen. Ook zij kunnen hun redenen hebben om financieel beschermd te willen worden. Bijvoorbeeld omdat ze dement zijn of omdat een verslaving een risico vormt. Wij werken met mensen die beschermd wonen, mensen met PTSS, mensen voor wie de huidige maatschappij te ingewikkeld is geworden. 

Deze grote variëteit aan cliënten bereikt ons via bijvoorbeeld schuldhulpverlening, wijkteams, begeleiders uit de ouderenzorg, de rechtbank, particulieren en notarissen. Naast beschermingsbewind voeren wij o.a. ook testamentair bewind, levensexecutele en inkomensbeheer uit. 

TEAMWERK Onze kracht zit ‘m in ons teamwerk. Ik ben hier goed in; jij hebt daar ervaring mee. Door steeds te blijven kijken naar onze eigen talenten en daar op in te spelen, houden we de lol voor onszelf erin en de kwaliteit voor onze cliënten hoog. Met negen (met jou erbij tien) collega’s houden we de lijntjes kort; een actieve inbreng wordt erg gewaardeerd en is broodnodig om te kunnen blijven meegroeien in het continu veranderende werkveld waarin we ons bevinden. En niet te vergeten: een dag niet gelachen, is voor ons een dag niet goed gewerkt!

Heb je een HBO werk- en denkniveau, ben je beschikbaar voor minimaal 20 uur per week en word je enthousiast van onze vacature en bedrijf? Laat ons dan vòòr 15 november weten waarom wij jou in ons team willen! Voor meer informatie en je sollicitatie kun je contact opnemen met
Xander Dazelaar via info@dazelaarbewindvoering.nl of 06-1318 3345.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie