,,We zoeken een hulp in het groen, die van aanpakken weet en ervoor zorgt dat onze entree, parktuin en terrein er altijd supermooi bij staan voor onze gasten.''
,,We zoeken een hulp in het groen, die van aanpakken weet en ervoor zorgt dat onze entree, parktuin en terrein er altijd supermooi bij staan voor onze gasten.'' ..
Werk in de regio

Hotel Ernst Sillem Hoeve zoekt groene vingers

6 juli 2021 om 15:09 Economie

DEN DOLDER In de bossen van de Lage Vuursche ligt het prachtige, statige maar sfeervolle Hotel Ernst Sillem Hoeve. In een parkachtige omgeving staat persoonlijke ontmoeting altijd met stip op een en voel je je als gast direct thuis. Hospitality is bij het team ‘the keyword’. Het hotel zoekt per direct een Hulp Groenonderhoud. Sta jij te popelen om het park rond het hotel spik en span te houden?

Het pakweg 60-koppige team van Hotel Ernst Sillem Hoeve merkt dat zonnige tijden zijn aangebroken. De coronacrisis vervaagt, de belangstelling voor het hotel en de vele zakelijke mogelijkheden groeien. En dat heeft gevolgen voor de werkvloer, maar ook voor de parkachtige omgeving. Vakkundig onderhoud van het groen is een must om de natuurlijke uitstraling te blijven garanderen.

ONDERHOUD HR Manager Irene de Rijk: ,,Wij beschikken over zeven hectare park, en dat vraagt om frequent en professioneel onderhoud. Het grotere snoei- en tuinwerk laten we uitvoeren door een professioneel hoveniersbedrijf. Voor het verdere onderhoud van het park zoeken we een hulp in het groen, die van aanpakken weet en ervoor zorgt dat onze entree, parktuin en terrein er altijd supermooi bij staat voor onze gasten.” Samen met Jan Kraanen (afdelingshoofd Techniek en Groen) zoekt zij een handige nieuwe collega met groene vingers.

HULP Irene: ,,Met hulp en instructies van je leidinggevende voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Denk daarbij aan schoffelen, spitten, harken, onkruid verwijderen, bladblazen, grasmaaien, snoeien en opruimen. Daarnaast voer je uiteenlopende hand- en spandiensten uit.”

WIE ZOEKT HET HOTEL? Je bent minimaal 18 jaar en zo’n vier dagen per week beschikbaar voor zes uur per dag. Maar uren en dagen zijn flexibel in te delen. Irene: ,,We zijn harde werkers, maar ook dol op een beetje humor op de werkvloer. Bovendien bestaat ons gave bedrijf uit trotse medewerkers die de gastvrije cultuur van het hotel maar wat graag uitdragen.”

AANWINST Laat jij graag je groene handen wapperen? Dan ben jij onze aanwinst voor het groenonderhoud en ben je van harte uitgenodigd te solliciteren. Kijk voor meer informatie op de website (zie vacatures). Heb je vragen? Mail dan naar: Irene de Rijk: hr@esh.nl

Solliciteren? Naast Hulp Groenonderhoud zijn er nog meer vacatures zoals: F&B Service Manager, Medewerker Bediening, Oproepkracht Zalenzetter, Medewerker Reserveringen, Medewerker Afwas en een Zelfstandig Werkend Kok. Zie ook www.esh.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie