Afbeelding
't Vaarderhoogt

Vakmannen met groene vingers bij ‘t Vaarderhoogt

30 juni 2021 om 12:00 Zakelijk

SOEST Enige tijd geleden schreven wij in dit magazine over de vakvrouwen van ‘t Vaarderhoogt. Een mooi stuk met een pluim die zij dubbel en dwars verdienen. We zouden de vakmannen bij ‘t Vaarderhoogt tekort doen als we ook hun niet zouden prijzen via een mooi groen stuk in dit magazine.

Onze vakmannen zijn naast begeestigde natuurvorsers, ook nog eens wandelende encyclopedieën. Ze zijn allemaal geschoold in het groen en sommigen ook extra gespecialiseerd in de verschillende aspecten van ons mooie vak. Ze vullen elkaar perfect aan en samen zorgen zij ervoor dat de eminente naam van ‘t Vaarderhoogt overal in MiddenNederland bekendheid ge-niet. Wellicht kent u ze, want ze zijn bijna altijd aanwezig om u met raad en daad van dienst te zijn.

Een tuincentrum dat steeds groener wordt, dat moeten we even uitleggen. In overleg met onze vakmensen heeft ‘t Vaarderhoogt al jaren geleden besloten om te kiezen voor de levende natuur. Dus alles wat groeit en bloeit in uw tuin. U vindt hier geen meubelen, serres, aquaria (nou ja ééntje dan bij de uitgang) of andere warenhuisartikelen. Door die keus zijn we uitgegroeid tot het rijkst gesorteerde groencentrum in Midden-Nederland. Maar we hebben tevens de keus gemaakt voor een gezonde levende natuur en werken daarom zoveel mogelijk op biologische wijze. Met biologische grondsoorten, -kruiden, -fruit, -zaden en -meststoffen. reken maar dat dat een enorm verschil maakt.

Harken, maaien, schoffelen, snoeien, voeden, bemesten, sproeien ... er is altijd wat te doen in de tuin. In onze overdekte afdelingen vindt u de vakmannen van de groene brigade. Zij weten álles over gereedschappen, voeding, bescherming, de vijver, tuinverlichting, barbecues enz.

Ook hier zult u onze biologische aanpak in ruime mate tegenkomen; WE WORDEN STEEDS GROENER!!

Sinds dit jaar is onze binnenafdeling uitgebreid met een complete webwinkel, zodat we u een zo gróót en divers mogelijk programma kunnen bieden. Neem een kijkje op webshop.vaarderhoogt.nl

Elk jaar krijgt de maand juli van ons het predikaat WATERMAAND. Dan bieden we ál onze regentonnen en compostvaten aan met een forse korting op de prijs. Een ideale gelegenheid om uw tuin te bewateren met GRATIS regenwater. Bovendien is zo’n ton in de tuin ook nog eens hartstikke mooi.

Nieuw bij ‘t Vaarderhoogt: het Natuurlijke Plantenplein, De échte natuur terug in uw tuin, boordevol biodivers leven, zowel onder als boven de grond. Een nieuwe, gezonde trend die in rap tempo in steeds meer tuinen is terug te vinden. Kijk op onze website voor meer informatie.

‘t Vaarderhoogt is de enige plek waar u uw dakgroen aan kunt schaffen en direct mee kan nemen, per één vierkante meter. Dus geen veel te grote eenheden, maar precies op maat, van fietsenhokje tot daken van formaat en alles daar tussenin.

De sedum-mixmat ligt bij ons op voorraad, aanleg is simpel. Onze vakspecialisten staan voor u klaar, zodat u snel en vol vertrouwen uw eigen groene dak aan kunt leggen.

‘t Vaarderhoogt
Dorresteinweg 72b Soest
035-6012883
Zondags gesloten. Vanaf 19 september zondags weer open van 12.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie