Henk van Lierop voor zijn winkel aan de Laanstraat 37 in Soest: ,,Een goede bureaustoel kan veel ellende voorkomen.
Henk van Lierop voor zijn winkel aan de Laanstraat 37 in Soest: ,,Een goede bureaustoel kan veel ellende voorkomen." Peter Beijer
Advertorial

‘Een goede bureaustoel is een must’

26 augustus 2020 om 14:23 Zakelijk

SOEST ,,Een ergonomische bureaustoel is onmisbaar op de computerwerkplek.” Dat is de mening van Henk van Lierop. De ondernemer zit ruim vijftig jaar in het ‘interieurvak’ en handelt onder meer in bureaustoelen. Hij koopt partijen op en verhandelt die voor een veel lagere prijs dan de stoelen die op internet te vinden zijn.

Peter Beijer

Henk van Lierop is in Soest bekend geworden onder de naam ‘Henk Tapijt’. ,,Ik heb in Soest tapijt verkocht in allerlei soorten en maten. Sinds kort verhandel ik, onder de naam ‘Happy Living’ bureaustoelen. In zowel Soest als Baarn heb ik een ruim assortiment aan kwalitatief uitstekende stoelen, hagelnieuw en uiterst voordelig doordat ik deze in grote partijen in heb kunnen kopen.”

,,Op zondag en maandag ben ik in Soest en de andere dagen zit ik in Baarn. Toevallig zit ik in beide plaatsen op de Laanstraat. In Soest op nummer 37 en in Baarn op nummer 68.”

THUISWERKEN Door de coronacrisis moesten veel mensen noodgedwongen thuiswerken, daarnaast zijn er veel zzp’ers die thuis aan de keukentafel hun werkzaamheden verrichten. Beide doelgroepen wisten Van Lierop en zijn stoelen te vinden.

,,Ik heb het druk gehad de afgelopen maanden. Wanneer mensen thuis op een gewone keukenstoel achter de computer zitten krijgen ze last van hun schouders en nek. Dat kan heel vervelend zijn. Een goede bureaustoel kan veel ellende voorkomen.”

INSTELBAAR Van Lierop legt uit wat het voordeel is van een goede bureaustoel: ,,Onze bureaustoelen zijn instelbaar naar persoonlijke voorkeuren. Met een flexibele rugleuning (in diverse hoogtes verkrijgbaar) en op hoogte verstelbare zitting kan men zo de juiste werkhouding instellen. Zo kan men zonder problemen de hele dag achter het bureau zitten, zonder rug- of nekklachten. Een goede, actieve zithouding vermindert lichamelijke klachten en verhoogt het comfort en de arbeidsproductiviteit.”

GOEDKOOP Het vooroordeel dat een bureaustoel waarschijnlijk erg kostbaar is wuift Van Lierop meteen weg. ,,Dat valt reuze mee bij Happy Living. Ik kan de stoelen tegen een voordelig tarief, vanaf € 79 leveren. Vaak tot de helft goedkoper dan de prijs die je op internet vindt. ”

Van Lierop heeft naast een flinke voorraad bureaustoelen ook luxe designfauteuils van het merk Barcelona. ,,Wij verkopen deze luxe fauteuils vanaf € 250,00 waar ze normaliter het dubbele kosten.”

WELKOM Een stoel moet je beleven vindt Henk van Lierop: ,,In onze winkels in Soest of Baarn bent u daarom van harte welkom om onze bureaustoelen uit te proberen. Ervaar het zitcomfort en bekijk de diverse mogelijkheden om een bureaustoel in te stellen.”

Happy Living - Henk van Lierop
Laanstraat 37 – Soest (zo en ma)
Laanstraat 68 – Baarn (di t/m za)
Telefoon: 06-51387349

advertentie
advertentie