Afbeelding
Interieurtrends

4 trends om in de gaten te houden

19 juni 2020 om 08:37 Partnercontent

Een nieuw jaar betekent nieuwe interieurtrends. Ben je benieuwd welke trends je in 2020 echt in de gaten moet houden? Lees dan snel verder voor de vier leukste trends voor je interieur van dit moment.

Natuurlijke kleuren
De kleuren die we in 2020 vooral terug zien (zowel op de muur als qua meubilair en decoratie) zijn natuurlijke en warme tinten. Zo doet groen het altijd goed, en zijn ook ijsblauw en warm rood helemaal hip. Geef je huis dus eens een likje verf als je het nieuwe jaar met een frisse start wilt beginnen. Vergeet hierbij niet ook je plafond te spuiten of je plafond te schilderen. Een verkleurd of gescheurd plafond heeft namelijk veel invloed op de rest van de uitstraling van je woning.

Botanisch wonen
Botanisch wonen is én blijft een trend die we nog wel een tijdje blijven terugzien. Maak van je huis bijvoorbeeld een urban jungle met veel groen of planten, of creëer zelfs een heuse binnentuin. Wil je het liever iets subtieler aanpakken? Dan zijn planten, groene kleuren en meubels, en decoratiestukken gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen een absolute musthave in jouw interieur. Denk hierbij onder andere aan hout, rotan en metaal.

Opvallende printje
Opvallende printjes zijn helemaal hip in 2020. Laat de printjes dan ook matchen met andere trends, bijvoorbeeld door voor een tropisch thema te kiezen. De printjes kunnen overal terugkomen (zowel op de muur als op textiel en accessoires) en mogen lekker opvallend zijn. Wees niet bang om veel kleur te gebruiken. Zelfs contrasterende kleuren zijn trendy dit jaar. Laat je creativiteit er dus op los, en maak er een bonte en persoonlijke verzameling van in huis.

Slim interieur
Gadgets en apps: wie kan nog zonder technologie leven? Ook qua interieur worden allerlei technische snufjes steeds belangrijker. Denk hierbij aan handige besparingsapps, maar ook aan spraakbesturing op al je apparaten. Een slim interieur vergroot je woongenot en is absoluut een trend die we de komende tijd in de gaten gaan houden. Deze trend blijft zich namelijk voortdurend ontwikkelen en gaat ons de komende jaren vast nog blijven verrassen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie