Soest en Soesterberg klaar voor de Vuelta

4 augustus 2022 om 16:58 Overig Gemeente Soest
Burgemeester Rob Metz bij het plaatsnaambord en parcoursgemeente van La Vuelta 2022, Soesterberg.
Burgemeester Rob Metz bij het plaatsnaambord en parcoursgemeente van La Vuelta 2022, Soesterberg.

SOEST/SOESTERBERG Op zaterdag 20 augustus 2022 is Soesterberg onderdeel van de route tijdens de tweede etappe van de wielerkoers La Vuelta. De afgelopen periode konden inwoners meedoen aan verschillende activiteiten in aanloop naar de Vuelta. Op zaterdag 20 augustus, aan het einde van de middag, zijn de wielrenners live in Soesterberg te bewonderen. Deze dag zijn er verschillende wegafsluitingen rondom Soesterberg. Via www.soest.nl/lavuelta worden inwoners op de hoogte gehouden van de actuele ontwikkelingen en wegafsluitingen. 

TIJDSTIP De renners koersen naar verwachting tussen 16.49 uur en 17.11 uur vanuit Amersfoort via de Stichtse Rotonde en de Utrechtseweg naar de Amersfoortsestraat in Soesterberg. Vanuit daar fietsen ze via de Van Weerden Poelmanweg en het Soester Hoogt naar Park Vliegbasis Soesterberg. Op de landingsbaan volgt een tussensprint v..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.