In de rij voor Kunst op Stand in Soestdijk

20 sep, 11:30 Kunst Melissa Hofland
Vanwege de grote belangstelling moesten bezoekers buiten eerst even in de rij staan.
Vanwege de grote belangstelling moesten bezoekers buiten eerst even in de rij staan.

SOEST/BAARN Dat er de hele dag door mensen in een rij zouden staan om binnen te komen, had organisator Nadja Willems tevoren niet kunnen bedenken. De tentoonstelling Kunst op Stand met veertien kunstenaars in de Koninklijke stallen tegenover Paleis Soestdijk is een groot succes. Bezoekers zijn wel weer toe aan een kunstzinnig uitstapje. En dat op een locatie die normaal nooit open is. En dan ook nog eens met gratis toegang.

Willems is er druk mee. Ze exposeert zelf haar fotowerk en is ondertussen druk met hand en spandiensten om de boel gesmeerd te laten doorlopen. Door de coronaregels kunnen slechts vijftig mensen tegelijk de locatie in. Dat zorgt voor de lange rij buiten. Maar de sfeer zit er goed in met de plaatjes die worden gedraaid vanuit de bakfiets van dj S..

Mis niks, lees alles van Soest


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Soest en omliggende plaatsen met Soester Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Soester Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Soest.