Afbeelding
Gemeente Soest

Soesters dompelen zich onder in Spaanse sferen in aanloop naar Vuelta

Activiteiten

SOEST Nu de laatste activiteit in aanloop naar de Vuelta 2022 geweest is, is het echte aftellen begonnen voor de inwoners van Soest en Soesterberg. Jong en oud heeft zich op woensdag al kunnen onderdompelen in Spaanse sferen door deel te nemen aan verschillende sportieve, Spaanse activiteiten. Kortom: Soest en Soesterberg zijn klaar voor de doorkomst van het peloton op zaterdag 20 augustus, aldus de gemeente.

Inwoners konden spinnen op livemuziek, meedoen aan een slow-bike-wedstrijd, een workshop Flamenco-dansen volgen en zich laten uitdagen bij de Fietshub. De activiteit was de laatste van een reeks in aanloop naar de Vuelta.

OP DE KAART Wethouder Liesa van Aalst opende woensdag het sportieve programma. ,,Na de Giro, doet nu ook de Vuelta de gemeente Soest aan. Je kunt zaterdag gaan kijken, maar je kan in Soest ook heel goed zelf fietsen. Dat bewees ook vandaag weer. Veel inwoners van de gemeente Soest maar ook ver daarbuiten bezoeken onze mooie gemeente, die rijk is aan goede fietspaden en mooie natuurgebieden. We staan als fietsgemeente goed op de kaart, dus trek erop uit! Nu staan we aan de vooravond van La Vuelta: we maken er samen een feestje van.”

Meer informatie is te vinden op: www.soest.nl/lavuelta.

Afbeelding
advertentie
advertentie