Afbeelding
Eempers

Bezorgauto Picnic kantelt op rotonde

26 mei 2020 om 18:21 Ongeval

SOEST De bestuurder van een bezorgauto van online supermarkt Picnic kon dinsdagmiddag nog wel aan de bestuurderskant uit de auto stappen, maar zonder moeite ging dat niet. Uitstappen aan de andere kant was niet mogelijk: de auto was op de Steenhoffstraat gekanteld.

Jan van Steendelaar

In een scherpe bocht van de rotonde Steenhoffstraat-Kerkplein-Dalweg raakte de bestuurder door onbekende oorzaak de controle over de auto kwijt. Het gevolg was dat deze kantelde en op z’n rechterkant tegen de begroeide afscheiding met het fietspad terechtkwam.

De bestuurder werd door een ambulancemedewerker nagekeken. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Met mankracht werd geprobeerd de auto op de wielen te krijgen, maar dat mislukte. Er moest een takelwagen aan te pas komen om de auto recht te zetten en weg te slepen. Degenen die boodschappen besteld hadden, moesten daar langer op wachten. De bezorging moest door een collega-bezorger worden overgenomen.

Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeluk. Alleen tijdens het takelen moest de politie het vanuit richting Soestdijk stilzetten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie