Afbeelding
Politie.nl

Politie houdt dealers aan met bijna honderd bolletjes harddrugs in bh

7 mei 2020 om 16:08 Misdaad

SOEST Op de Meridiaan in Amersfoort werden woensdag 6 mei eind van de middag een man en een vrouw aangehouden in verband met het dealen van harddrugs in de regio. Een derde verdachte wist te ontsnappen. De politie is nog op zoek naar hem.

De recherche was een onderzoek gestart naar de verdachten na (anonieme) meldingen over het vermoedelijke dealen van drugs in Amersfoort. Tijdens het onderzoek bleek dat er inderdaad in diverse wijken in Amersfoort - maar ook in Leusden, Bunschoten en Soest- onder andere vanuit een auto gedeald werd door een man en een vrouw. De recherche besloot daarop de auto te volgen.

IDENTITEIT BEKEND De verdachten, een vrouw van 21 jaar uit Amsterdam en een man van 24 jaar uit Amersfoort, werden na een achtervolging klemgereden in hun auto door een politievoertuig. De derde verdachte wist te ontkomen. De politie weet wie het is en is nog op zoek naar hem.

Bij de vrouw is er een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Ze had in haar bh 99 bolletjes zitten: 49 met cocaïne en 49 met heroïne en eentje met hasj. Ook werd er bij haar een grote hoeveelheid cashgeld aangetroffen. Zij zit nog vast voor verhoor en wordt verdacht van de handel in drugs. De aangehouden man is na verhoor heengezonden.

Na de aanhouding werd de woning van de nog niet aangehouden verdachte op de Liendertseweg doorzocht. De recherche trof daar een handelshoeveelheid harddrugs aan.


Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie