Rebel’s begrafenisonderneming: samen geven wij het verhaal door

22 augustus 2019 om 09:43 Nieuws

Rebel's begrafenisonderneming geeft al meer dan 200 jaar het verhaal door. Hoe groot of hoe klein het verhaal ook is, Rebel vindt elk verhaal het doorgeven waard. Zij helpen de nabestaanden, kennissen of vrienden stap voor stap een uitvaart in alle rust te regelen.

Service en kwaliteit voor alles
Bij Rebel staat openheid voorop. In alles wat zij doen en kunnen creëren zij een begrafenis of crematie dat aan alle wensen van de nabestaanden voldoet. Binnen 24 uur na de bespreking van de wensen voor de uitvaart ontvangt de familie de factuur. Zo weet de familie snel waar zij aan toe zijn op het financiële vlak. Rebel gaat persoonlijk bij de familie langs om de factuur verder toe te lichten. Professionele nazorg is iets wat Rebel heel belangrijk vind.

Unieke dienstverlening
Dat Rebel's begrafenisonderneming al meer dan 200 jaar bestaat, betekent het niet dat deze onderneming niet met de tijd meegaat. Rebel geeft namelijk de mogelijkheid om een uitvaart op duurzame wijze in te richten. Dit doen zij in samenwerking met Stichting GreenLeave. Maar dat is niet het enige. De combinatie van persoonlijk contact, intensieve begeleiding, helder zijn over de verwachtingen en open communicatie is wat de dienstverlening echt uniek maakt. U komt niks te kort.

Waarom u voor Rebel kiest
Behalve de service, kwaliteit en de unieke dienstverlening, zijn er nog meer punten wat de meerwaarde van Rebel is ten opzicht van andere begrafenisondernemingen. Als een familiebedrijf weet Rebel als geen ander dat iedere familie een ander verhaal heeft om door te geven. Daarnaast is geen wens, hoe onmogelijk ze ook kunnen klinken, niet te gek voor dit bedrijf. Rebel denkt innovatief en buiten de gebaande paden zodat uw wensen werkelijk wordt. U wordt volledig ontlast, maar u heeft ook de vrijheid hebben om dat zelf te bepalen. Dag en nacht staan zij klaar. Dus als er onverwachte vraag te binnen schiet, kunt u ze op elk ogenblik bereiken.

advertentie
advertentie