Jeffrey Beijer
Jeffrey Beijer Eigen foto.

Heren AutoSmeeing/BDC rekenen af met concurrent DSOV/VOS

5 januari 2020 om 17:27 Tafeltennis

SOEST De heren handballers van AutoSmeeing/BDC hebben zondag een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap, tegen de nummer twee van de ranglijst DSOV/VOS werd een opvallende overwinning geboekt.

De gasten uit Vijfhuizen (NH, onder de rook van Haarlem) waren met een minimale bezetting afgereisd naar Soest. De thuisploeg liet er in de eerste helft ook geen gras over groeien in de sfeervolle oude Sporthal Beukendal en na vijftien minuten sprak de tussenstand boekdelen, 13 – 4. Daarna stokte de aanvalsmachine en moest doelman Bas Tolboom een aantal keren handelend optreden, bij de rust was de stand 18 – 5. In de tweede helft experimenteerde coach Wijnand Haak met diverse opstellingen om te kijken wat er mogelijk is de tweede helft van het seizoen. De laatste weken van 2019 kampte cirkelspeler Jefrrey Beijer met een vormcrisis, maar de extra trainingen rondom de feestdagen hebben hem duidelijk goed gedaan, met zeven doelpunten kroonde hij zich tot topscorer van de wedstrijd, die uit eindelijk een 37 – 14 stand op het scorebord bracht.