Kunst, cultuur en muziek staan centraal in Launch Your Future.
Kunst, cultuur en muziek staan centraal in Launch Your Future. Eigen afbeelding

Voor jongeren uit Soest en Soesterberg: Launch Your Future

3 maart 2021 om 12:00 Kunst

Launch Your Future Soest!

SOEST Jongeren uit Soest en Soesterberg tussen de 15 en 30 jaar, die wel een zetje kunnen gebruiken in hun werk, opleiding of school kunnen meedoen aan het project Launch Your Future. Dat is een nieuw initiatief van RegioCultuurCentrum Idea en Stichting Balans.

In dit project maken jongeren kennis met verschillende vormen van kunst en cultuur als muziek, media, dans en streetart. Ze gaan aan de slag met bijvoorbeeld film, multimedia, breakdance of graffiti. Hierbij worden ze begeleid door professionals. Op die manier werken jongeren op een creatieve manier aan hun kansen voor de toekomst.

Daarnaast gaan de jongeren minimaal twaalf uur per week vrijwilligerswerk doen dat ze leuk vinden en dat past bij hun talenten. Ook doen de jongeren mee aan een talententraining, om te ontdekken waar ze goed in zijn.

Het project start in de eerste week van april en duurt 12 weken. Jongeren die graag aan dit project mee willen doen kunnen zich aanmelden op www.launchyourfuturesoest.nl Op deze site vinden ze ook meer informatie.

advertentie
advertentie