Dennis Kijzer: ,,Goed en professioneel advies en vanzelfsprekende service zijn voor ons de kernwaarden.
Dennis Kijzer: ,,Goed en professioneel advies en vanzelfsprekende service zijn voor ons de kernwaarden." Houten Vloeren Paleis

Houten Vloeren Paleis: vloeren in alle soorten en maten

18 maart 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST Een degelijke houten vloer die niet alleen van robuuste kwaliteit maar ook een sieraad voor het huis is. Dennis Kijzer is sinds kort vestigingsmanager van Het Houten Vloerenpaleis in de Soester Ambachtshal.

Peter Beijer

In de ruime hal aan de Koningsweg 22 vertelt Kijzer: ,,Eigenaar Jim Looysen runde voorheen de winkel. Hij gaat nu de projecten van ons bedrijf coördineren en uitvoeren, zoals opdrachten voor bijvoorbeeld de jachtbouw."

OMSCHAKELEN Kijzer is al zeven jaar in diverse functies actief bij Houten Vloeren Paleis. Tot voor kort runde hij de winkel aan de Middenweg in Amsterdam. ,,Mijn functie daar is overgenomen door Hessel de Goeij. Ik vind het leuk om nu in Soest actief te zijn. Ik ben bekend met het bedrijf en de mensen om mij heen. Het was even omschakelen, van de kleine winkel in Amsterdam naar deze ruime winkel met meer verantwoording. Nu ben ik gewend op deze plek in mijn woonplaats."

ALLERLEI SOORTEN ,,De klant kan bij ons terecht voor allerlei soorten vloeren, denk bijvoorbeeld aan een mooie strakke laminaat vloer of een sfeervolle houten/parketvloer. Naast laminaat- en houten vloeren hebben wij PVC-vloeren en gietvloeren. Wij hebben de topmerken van onder meer Europefloors, QuickStep, Floorify in huis."
RENOVATIE De Soester onderneming in de Ambachtshal richt zich daarnaast op onder meer de renovatie van houten vloeren. Dennis: ,,Houten vloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt of geolied zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos een leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Dat is niet waar. De meeste houten vloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud. Met renovatie bedoelen wij het volledig opknappen van bestaande houten vloeren. Dat kan door de houten vloer bijvoorbeeld te schuren. Maar ook het vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden. De vloer krijgt een compleet nieuwe frisse uitstraling."

HECHT TEAM ,,Wij werken met een hecht team van ervaren professionals en leveren vakwerk. We hebben plezier in ons werk en gaan voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Onze vloeren zijn concurrerend geprijsd, zonder dat wij daarbij concessies doen aan kwaliteit. Je krijgt van ons een uitgebreid en eerlijk advies en beschikken over een eigen applicatieteam zodat wij het hele proces in één hand hebben. Zo ben je verzekerd van een mooi product met een perfecte afwerking."

DOORLEGGEN/AANHELEN Volgens Kijzer kunnen mensen met Houten Vloeren Paleis alle kanten op en speelt het bedrijf adequaat in op elke situatie. ,,Bij een aan- of verbouwing kunnen we de bestaande houten vloeren in dezelfde soort doorleggen/aanhelen, zodat er één geheel ontstaat. Wat ook praktisch is: de bestaande trap in dezelfde houtsoort uitvoeren als de houten vloer. Het effect is fantastisch. Houten Vloeren Paleis heeft de vakmensen en de expertise in huis. Goed en professioneel advies en vanzelfsprekende service zijn voor ons de kernwaarden. Wij voorzien onze klant van goede informatie zodat hij of zij ook weet waarom een keuze gemaakt wordt. Eerlijk en transparant zijn en altijd in contact staan."

Meer informatie: https://houtenvloerenpaleis.nl/, tel: 035 656 4024.

advertentie
advertentie