Marion van Essen (links): ,,ReQuest is er voor iedereen die op zoek is naar een betere versie van zichzelf.
Marion van Essen (links): ,,ReQuest is er voor iedereen die op zoek is naar een betere versie van zichzelf." Bram Oosterhuis

ReQuest Personal Training houdt open dag

8 januari 2020 om 14:00 Advertorial_3

SOEST 'Ik heb geen tijd, is het volwassen excuus van de hond at mijn huiswerk op.' Marion van Essen is gek op spreuken en bovenstaand gezegde is (in het Engels) te lezen in haar personal trainingsstudio ReQuest op de hoek van de Eigendomweg. 'Ik heb geen tijd' mag volgens Marion geen belemmering zijn om de goede voornemers van 2020 tot uiting te laten komen. Voor een extra duwtje in de rug is er zaterdag 18 januari een open dag.

Peter Beijer

Tijdens de eerste dagen van het nieuwe jaar wordt uit alle macht geprobeerd de kerstkilo's eraf te trainen en/of een gezondere levensstijl aan te nemen. Goede voornemens sneuvelen vaak binnen een paar weken. Marion van Essen: ,,Excuses om af te haken zijn er altijd. Maar zodra je de keuze hebt gemaakt om hier onze hulp bij te vragen is afhaken geen optie meer. Met onze jarenlange ervaring, doelgerichte werkwijze en persoonlijke aanpak helpen wij je om jouw doel daadwerkelijk te behalen. Geen training of traject is bij ons hetzelfde. Personal training is maatwerk en een investering in je gezondheid en lichaam."

Verwacht bij ReQuest geen klassieke sportschooltypes. Daar zijn wij echt niet het adres voorGEZOND EN FIT ,,Verwacht bij ReQuest geen klassieke sportschooltypes. Daar zijn wij echt niet het adres voor. Iedereen kan zich hier op zijn of haar gemak voelen en er wordt niet vrij gesport. Iedereen wordt persoonlijk begeleid. Kijk, als je per se een sixpack wil krijgen, dan kunnen wij dat als doelstelling noteren en daar naartoe werken."

,,Maar wat mensen hier vooral willen, is fitter en gezonder worden. Bijvoorbeeld niet meer hijgen wanneer je een trap oploopt, een broek die je weer past, een betere gezondheid en meer energie. Wij varen niet mee op de fitness-hype met strenge (crash)diëten en overmatig trainen. Wij geloven niet zo in een strakke lijn tussen goed en fout."

OPEN DAG Kennis maken met Marion en het ReQuest-team is mogelijk tijdens de open dag op zaterdag 18 januari. Marion: ,,Van 10.00 tot 16.00 staat onze deur open. Verwacht deze dag geen demo's en dat soort zaken. We willen het juist laagdrempelig maken. Kom een kijkje nemen, maak een praatje met een van onze trainers of fysiotherapeuten en laat je informeren."

PERSONAL ReQuest is een personal trainingsstudio. Dat betekent dat ondanks de volledig ingerichte sportschool, de sportzaal nooit vol is. In de studio wordt alleen één-op-één gewerkt zodat er alle tijd en ruimte is. ReQuest biedt een pakket aan diensten. ,,Door ons gespecialiseerde team van trainers, voedingsdeskundigen en de samenwerking met niet alleen onze eigen fysio- en oefentherapeuten, maar ook met meerdere specialisten in de omgeving zijn wij in staat een ruim aanbod van doelen te behalen. Sporten onder begeleiding van een personal trainer is efficiënter dan zelfstandig in een sportschool aan de gang gaan. Onze ervaring is dat de cliënten van ReQuest gemotiveerd en doelgericht blijven sporten."

,,Waar het uiteindelijk om gaat is je gelukkig voelen in je eigen lichaam. Een fitter mens is minder beperkt en dus gelukkiger en gezonder, niet alleen van lijf maar ook van geest. ReQuest is er voor iedereen zoekt naar een betere versie van zichzelf. Iedereen is welkom op 18 januari tussen 10.00 en 16.00 om kennis te maken met onze professionals. Personal training is voor mensen die een doel willen bereiken, daadwerkelijke verandering nastreven en een programma op maat en persoonlijke begeleiding zoeken. Ben jij klaar voor de beste investering ooit? Die in jezelf! Dan ontmoeten wij je graag 18 januari."

ReQuest Personal Training
Eigendomweg 2a
www.requestpersonaltraining.nl
Tel. 035-8883311 of 06-41764785
advertentie
advertentie