Bryan Ferry komt op 2 juli 2020 naar Royal Park Live.
Bryan Ferry komt op 2 juli 2020 naar Royal Park Live. ANP/CYRIL ZINGARO

Bryan Ferry en Jammie Cullum op Royal Park Live

17 december 2019 om 09:11 Podiumkunsten

SOEST/BAARN Bryan Ferry en Jamie Cullum treden in de zomer op in de paleistuin. Ze zijn de eerste twee artiesten die de organisatie van Agents After All bekend heeft gemaakt. De kaartverkoop begint donderdag 19 december, om 10.00 uur.

De aftrap komend jaar is voor Bryan Ferry. Hij speelt op donderdag 2 juli, Jamie Cullum is op zondag 5 juli te zien en te horen.

Bryan Ferry maakte furore als frontman van de legendarische Roxy Music (bekend van o.a. Avalon en Love is the drug), en is na deze band minimaal net zo succesvol met zijn solocarrière (dankzij hits als 'Slave To Love'). Een concertavond in de tuin van het paleis was niet eerder zo stijlvol. Jamie Cullum brak door met zijn single 'Everlasting Love'. Zijn speelse en catchy jazzpop zal ongetwijfeld voor een zeer fijne sfeer in de paleistuin gaan zorgen.

Royal Park Live gaat zijn vierde jaar in. Tot nu waren vrijwel alle concerten uitverkocht. Op het podium voor het bordes stonden onder anderen Sting & Shaggy, BLØF, Doe Maar, Anouk, LIVE, Yann Tiersen en Within Temptation.

advertentie
advertentie