Het team van Meester Vis is op dinsdag en donderdag in Soest te vinden.
Het team van Meester Vis is op dinsdag en donderdag in Soest te vinden. Peter Beijer

Meester Vis voor een gezond feestmaal

11 december 2019 om 12:00 Advertorial_2

SOEST ,,Vis is gezond, vis is lekker. Dus een maaltje banket uit de zilte zee is een advies waarbij de dokter ook goedkeurend knikt", aldus Anton Meester van Meester Vis. Meester staat met zijn viskraam op dinsdag en donderdag in Soest. Hij weet alles over de lekkerste vissoorten en kan daar heel smakelijk over vertellen.

Peter Beijer

Anton Meester, afkomstig uit het vissersdorp Spakenburg, stond als jonge knul al in de kraam. ,,Ik ben al ruim twintig jaar werkzaam in de vis. Mijn vader had sinds 1971 een viskraam en als zaterdaghulp hielp ik mee. Achttien jaar geleden ben ik mede-eigenaar van het bedrijf geworden."

Vis eten is gezond en lekker. Meester weet daar alles van: ,,Wij verkopen diverse soorten vis in allerlei variaties. Zo hebben wij verschillende oven- en roerbakschotels. Onze huisgemaakte salades van zalm, krab, tonijn, garnalen, makreel en haring zijn in Soest heel populair."

SPECIALITEITEN De viskraam van Anton Meester heeft een uitgebreid assortiment. Aanbiedingen zijn er wekelijks en sommige aanbiedingen komen elke drie à vier weken terug. ,,Onze voornaamste specialiteit is dat wij alles zelf ambachtelijk bereiden en roken. Van de paling en de gerookte zalmbuikjes tot de populaire wok- en ovenschotels. De Hollandse nieuwe haring snijden wij ook zelf. Vers van het mes, allemaal handwerk en geen machinale producten. De kibbeling van Meester Vis is in de verre regio bekend. Onze roerbakschotels zijn lekker lokaal met de gesneden groenten van de Goudreinet uit Soest."

WEEKAANBIEDING Anton Meester staat twee keer in de week met zijn viskraam in Soest. Op de dinsdag verkoopt hij op de hoek van de Dillenburglaan tegenover de Lidl zijn specialiteiten.

Donderdags is Meester te vinden op de markt ter hoogte van Bob's Bloemen. ,,Elke week hebben wij een wisselende weekaanbieding. Deze week hadden wij bijvoorbeeld vijf Hollandse Nieuwe haring voor een tientje en een combipakket 500 gram kibbeling en twee haringen voor 11,50 euro. Elke week weer een andere aanbieding." Twee keer per week een visje naar binnen laten glijden is niet alleen lekker maar ook heel gezond. Komt dat even goed uit; Anton Meester staat immers twee keer per week met zijn viskraam in Soest.

FEESTDAGEN De kerstdagen en de jaarwisseling staan de voor de deur. Prima gelegenheden om samen met de familie te genieten van al dat lekkers dat uit de zee komt. Speciaal voor de feestdagen heeft Meester Vis een mooie aanbieding.

Meester: ,,Met onze mooi opgemaakte én gevulde zalmsaladeschotel beleef je een heerlijke kerstdag of oudejaarsavond. Wij bereiden voor deze dagen bovendien de lekkerste visgourmetschotels. Zowel de zalmsalade als de visgourmet bieden we ook in de minivariant aan. Maandag 23 december hebben wij een extra verkoopdag in Soest van 10 tot 17 uur. Sinds kort zijn we gestart met vers gesneden sashimi, tonijn en zalm en deze bieden we ook aan in onze folder voor de feestdagen die bij onze kraam is af te halen. Op 24 december doen wij voor onze visschotels nog een speciale bezorgronde in Soest "

www.facebook.com/meestervis

advertentie
advertentie